.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Φυσική ενίχυση των βλεφαρίδων!


Πώς θα δείχνουν μακρύτερες δίχως να καταφύγουμε στις τεχνητές λύσεις

Οι μακριές και καλοφτιαγμένες βλεφαρίδες μπορούν να αναδείξουν το πρόσωπο, χαρίζοντας ένα όμορφο βλέμμα. Γι αυτό το λόγο άλλωστε αρκετές γυναίκες καταφεύγουν στη λύση των τεχνητών βλεφαρίδων. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε και με φυσικό τρόπο. Δείτε πώς…


Βαζελίνη: Για την εφαρμογή της πρέπει η περιοχή των ματιών να είναι καθαρή και στεγνή. Βάζουμε μια μικρή ποσότητα στον αντίχειρα και το δείκτη. Κλείνουμε το μάτι και κάνουμε ένα πέρασμα από τη βάση μέχρι την άκρη των βλεφαρίδων, χωρίς βέβαια να της τραβήξουμε.

Την αφήνουμε να δράσει για ένα διάστημα και έπειτα ξεπλένουμε καλά πριν εφαρμόσουμε μακιγιάζ. Καλή στιγμή για τη χρήση της βαζελίνης είναι το βράδυ ώστε να δράσει όση ώρα κοιμόμαστε.

Ελαιόλαδο: Πέρα από ενίσχυση των βλεφαρίδων, το ελαιόλαδο βοηθάει την επιδερμίδα και έτσι η περιοχή των ματιών θα και τρίβουμε με αυτό ελαφρά τις βλεφαρίδες. Αφήνουμε να δράσει για κάμποση ώρα και στη συνέχεια ξεπλένουμε με νερό.

Σέρουμ: Τα προϊόντα σέρουμ που κυκλοφορούν στην αγορά, υπόσχονται ενίσχυση των βλεφαρίδων, κάτι που λίγα όμως πραγματοποιούν. Πριν επιλέξουμε κάποιο από αυτά, καλό είναι να ρωτήσουμε και να πληροφορηθούμε κατά πόσο λειτουργούν πράγματι με τον τρόπο που ισχυρίζονται ότι κάνουν.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...