.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΑΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ


Χωρίς καμία αμφιβολία το πρόβλημα της παχυσαρκίας έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια
και η καμπάνια ενημέρωσης για την υγειή απώλεια βάρους Με την εμφάνιση ασθενειών λόγω παχυσαρκίας, όπως είναι η υψηλή αρτηριακή πίεση και οι καρδιακές παθήσεις να κάνουν όλο και πιο συχνή την εμφάνισή τους, δεν μπορεί κανείς πλέον να πάρει το θέμα της απώλειας βάρους για πλάκα! Υπάρχουν πολλές συμβουλές που μπορεί κανείς να ακολουθήσει όταν προσπαθεί να χάσει βάρος, αλλά είναι πάντα σημαντικό να γνωρίζουμε πρώτα ποιά από αυτές λειτουργεί καλύτερα για εμάς ξεχωριστά.είναι πιο σημαντική από ποτέ!
Το θέμα της απώλειας βάρους δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να επιτευχθεί εν μια νυκτι αλλά προϋποθέτει υπομονή και αφοσίωση, δύο αξίες πολύ σημαντικές. Χωρίς αμφιβολία η αλλαγή της διατροφής και η ακολουθία μιας συγκεκριμένης δίαιτας  είναι από τα πρώτα  πράγματα που πρέπει να κάνει κανείς ότι πρόκειται για απώλεια βάρους αλλά μόνο αυτό δεν είναι αρκετό.Υπάρχουν και άλλα παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν ώστε να επιτύχει το στόχο του όπως επιθυμεί.
Η απώλεια βάρους μπορεί να συμβεί μαγικά και απαιτεί ένα συνδιασμό διαφόρων πραγμάτων όπως αλλαγή στον τρόπο ζωής, άθληση και διατροφής. Εάν επιθυμείτε να διώξετε κάποια κιλά από πάνω σας, θα πρέπει να φροντίσετε να είστε συνεπείς και πιστοί σε όλη τη διαδρομή για τον στόχο σας. Προσοχή όμως στο όνομα της απώλειας βάρους να μην στερήσετε από τον οργανισμό σας πολύτιμα τρόφιμα και συστατικά τα οποία είναι σημαντικά για την υγεία σας.

Τελικά, όλη η ουσία σχετικά με την απώλεια βάρους είναι η διατήρηση του επιπέδου θερμιδων που προσλαμβάνει ο οργανισμός σε σχέση με την ποσότητα που μπορεί να κάψει ο μεταβολισμός του. Το σώμα που ασκείται συστηματικά είναι λογικό λοιπόν να καταναλώνει περισσότερες θερμίδες αφού τις καίει για να αποδώσει αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να χαλάσει αυτή η αναλογία που είπαμε αρχικά. Με μέτρο λοιπόν!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...