.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Δημιουργήστε τα πιο όμορφα περιτυλίγματα για δώρα!




Οι γιορτές έρχονται και φέρνουν μαζί τους τα δώρα με τα εντυπωσιακά γιορτινά περιτυλίγματα! Μεγάλα ή μικρά, δεν έχει σημασία, τα δώρα είναι κινήσεις αγάπης προς την οικογένεια και τους φίλους μας, γι' αυτό πρέπει να είναι όσο πιο όμορφα γίνεται!

Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν δημιουργούσατε μόνοι σας ένα όμορφο περιτύλιγμα για τα δώρα που έχετε να προσφέρετε; To μόνο σίγουρο είναι ότι ένα χειροποίητο περιτύλιγμα θα είχε άλλη αξία για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μην χάνετε χρόνο, διαβάστε τις παρακάτω ιδέες για το τύλιγμα των δώρων σας, για το χαρτί περιτυλίγματος, για τις κορδέλες και για τη διακόσμησή τους και εντυπωσιάστε!


- Τι ομορφότερο από μια ζωγραφιά των παιδιών; Χρησιμοποιήστε τη ως χαρτί περιτυλίγματος! Ή τυλίξτε κανονικά το δώρο με λευκό χαρτί και δώστε το πακέτο στα παιδιά να το ζωγραφίσουν!

- Ζωγραφίστε στο κουτί του δώρου ένα πρόσωπο!! Κολλήστε μαλλιά, φτιάξτε μάτια, στόμα, μύτη!

- Στα περισσότερα σπίτια υπάρχει ένας εκτυπωτής! Εκτυπώστε μια όμορφη εικόνα ή σχέδιο που σας αρέσει και κάντε το χαρτί περιτυλίγματος!

- Χρησιμοποιήστε απλό λευκό χαρτί, αλλά εντυπωσιάστε με μια κορδέλα με έντονο χρώμα, όπως κόκκινο, βιολετί, μπλε κ.ά.

- Άλλες πρωτότυπες ιδέες για χαρτί περιτυλίγματος: φύλλα από περιοδικά, κόμικς, βιβλία, παλιοί χάρτες, παρτιτούρες μουσικής, ταπετσαρία κ.ά.

- Δώστε έναν πιο οικολογικό τόνο με καφέ χαρτί συσκευασίας και σπάγκο αντί για κορδέλα. Για όμορφη διακόσμηση, στις ελεύθερες άκρες του σπάγκου μπορείτε να δέσετε ξυλάκια κανέλας ή να τα κολλήσετε πάνω στο κουτί με κόλλα σιλικόνης. Μπορείτε, επίσης, να κολλήσετε ψημένες φέτες από πορτοκάλι. Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και φυσικό.

- Πρωτότυπες ιδέες για διακοσμητικά που μπορείτε να κολλήσετε στα πακέτα σας: καραμέλες, γλειφιτζούρια, ξυλάκια κανέλας, φιογκάκια, πον-πον, μακαρόνια φιογκάκια, παιχνιδάκια, κουμπιά, χάντρες, αληθινά φύλλα, κλαδάκια, λουλούδια, κουδουνάκια, μικρά κουκουναράκια κ.ά.

Θέλετε κάτι ακόμη πιο πρωτότυπο; Αν έχετε χρόνο και διάθεση ή το πρόσωπο που θα χαρίσετε το δώρο είναι πολύ ξεχωριστό για εσάς, ίσως σκεφτείτε να διαθέσετε λίγο χρόνο για να φτιάξετε ένα πλεκτό πουγκί ή «σκουφάκι» και μέσα να βάλετε το δώρο σας!

Θέλετε ένα διάφανο περιτύλιγμα; Βάλτε το δώρο μέσα σε ένα βάζο για να φαίνεται και διακοσμήστε όμορφα με κορδέλες και φιόγκους το καπάκι!

Το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει και θα αφήσει πολύ ευχαριστημένους τόσο τους αγαπημένους σας όσο και εσάς τους ίδιους!

Πηγή: mamakid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...