.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Τι να βάλεις στις γιορτές;






Φουλ του άσσου με party dresses...Για παράδειγμα, έχετε κανονίσει με τον καλό σας να μείνετε σπίτι δίπλα στο τζάκι τα Χριστούγεννα, αλλά ξαφνικά αποφάσισε το απόγευμα που γύρισε από το γραφείο-και φυσικά τα μαγαζιά έχουν κλείσει-να πάτε και εσείς στο σπίτι ενός συναδέλφου που κάνει κάθε χρόνο ρεβεγιόν και θα είναι όλοι εκεί. Εδώ θα σας φανούν χρήσιμα τα φορέματα που λέγαμε. Φροντίστε λοιπόν να...

κατεβείτε στην αγορά μια ήρεμη μέρα και επενδύστε σε φορέματα εντυπωσιακά, σε έντονα χρώματα και με λεπτομέρειες από παγιέτες ή δαντέλα.
Ξεχάστε τα λιτά μαύρα φορέματα που σκοπεύατε να «εμπλουτίσετε» με αξεσουάρ. Ίσως να νομίζετε ότι τα φορέματα που κλέβουν τις εντυπώσεις θα δυσκολευτείτε να τα φορέσετε, αλλά να είστε σίγουρες ότι αν σας πάει και αναδεικνύει τα χρώματα σας τα θετικά σχόλια θα είναι πολλά περισσότερα, η αυτοπεποίθηση σας θα ανεβαίνει και εσείς θα δείχνετε ακόμη πιο λαμπερές. Αφήστε που δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε χαμένα, αφού είναι αδύνατο να μείνετε μέσα στο σπίτι όλη την εορταστική περίοδο.
Για πιο fashion εμφανίσεις συνδυάστε τα φορέματα σας με μαύρο opaqueκαλσόν και πανύψηλες γόβες, πέδιλα ή μποτάκια ως τον αστράγαλο με τακούνι πλατφόρμα. Μη διστάσετε να συνδυάσετε ένα βαθύ πράσινο στράπλες φόρεμα με έντονα μπλε πέδιλα, ή ένα μωβ σατέν με φούξια γόβες.
Ένα τελευταίο λάθος που κάνουμε οι περισσότερες είναι να επιμένουμε στα κλασσικά «βραδινά παλτό». Ένα κοντό δερμάτινο με γούνα στο λαιμό ή ένα παλτό με τετράγωνο κόψιμο με μήκος μέχρι τη μέση είναι πολύ καλές εναλλακτικές. Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι της και αυτό απαιτεί προετοιμασία, γιατί των φρονίμων τα παιδιά…Κομμάτια joker...Για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε κομμάτια από παλιότερες σεζόν η λύση είναι μια, κλασσική και δοκιμασμένη: αξεσουάρ. Οι ζώνες, οι τσάντες φάκελοι, τα μακριά γάντια και τα εντυπωσιακά μεγάλα κολιέ είναι αυτά που θα κάνουν τα ρούχα σας να δείχνουν φετινά και μοδάτα. Ξεχάστε τις χαμηλόμεσες φούστες και συνδυάστε τις ψηλόμεσες pencil με μπλούζες ή πουκάμισα με φουσκωτά μανίκια, ζώνη και κολιέ στη βάση του λαιμού. Τα γάντια προσθέτουν ακόμη περισσότερο στυλ στην εμφάνιση σας. Ακόμη δέστε ένα φουλάρι, με έντονα χρώματα ή παγιέτες, σε φιόγκο κοντά στο λαιμό και θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο φωτίζει το πρόσωπο σας.
Τα μεταξωτά μαντίλια επίσης δεμένα στο λαιμό, σε συνδυασμό με χρυσές αλυσίδες ή καρφίτσες, είναι μια πολύ κομψή επιλογή για μεσημεριανές εξόδους, ακόμη και πάνω από ένα t-shirt, μια πλεκτή ζακέτα και jean. Τσάντες σε εντυπωσιακά χρώματα, όπως φούξια, πράσινο, κόκκινο ή μπλε, αρκούν για να ανανεώσουν ένα μαύρο παντελόνι συνδυασμένο με ένα λευκό πουκάμισο, ενώ αν δέσετε και μια σατέν ή γκρό κορδέλα (από αυτές που πουλάνε στα είδη ραπτικής) στη μέση σας αντίστοιχα στο ίδιο ή σε ένα από όλα τα άλλα χρώματα, θα έχετε ένα chic σύνολο χωρίς πολλά έξοδα.
Αποφύγετε καλσόν σε έντονα χρώματα, με glitter και σχέδια, και αντισταθείτε στις πωλήτριες που θα προσπαθήσουν πάση θυσία να σας τα πασάρουν. Προτιμήστε οπάκ μαύρο, λεπτό μαύρο με μικρά πουά ή ένα λεπτό μαύρο με ραφή πίσω. Επίσης το καλσόν στο χρώμα του ποδιού μέσα στο καταχείμωνο είναι εκτός πραγματικότητας και θεωρείτε παλιομοδίτικο και ξεπερασμένο!

ΠΗΓΗ koketa.gr
Το είδαμε στο http://miss24gr.blogspot.com/2011/12/blog-post_3472.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...