.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τι αναλογίες έχει το «τέλειο» στήθος;




Ο πλαστικός χειρουργός Patrick Mallucci, διατείνεται ότι βρήκε το μέγεθος του τέλειου στήθους! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail. Μελετήστε το διάγραμμα και μετρήστε τις αναλογίες του στήθους σας για να δείτε αν πλησιάζει στο τέλειο.


Σύμφωνα με το διάγραμμα που δημοσιεύεται στην εφημερίδα, το τέλειο στήθος έχει αναλογία 45-55. Τί σημαίνει αυτό; Η θηλή πρέπει να είναι ελαφρώς ανασηκωμένη και το σημείο στο οποίο βρίσκεται, πρέπει να έχει αναλογία 45% από την μέση και πάνω και 55% από την μέση και κάτω. Λέγοντας από την μέση και πάνω εννοεί το ανώτερο σημείο στο οποίο ολοκληρώνεται ο μαστός και κατ’ αντιστοιχία από την μέση και κάτω.

Ο γιατρός δεν έφθασε στο συγκεκριμένο συμπέρασμα έτσι απλά, αλλά μετά από εξέταση 100 γυναικών που πόζαραν γυμνές από την μέση και πάνω, όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στο περιοδικό Page 3, όπου μια γυμνόστηθη περσόνα ή μοντέλο ποζάρει ημίγυμνη. «Ο… εντοπισμός είναι απόλυτα σαφής και διασταυρωμένος και αφορά το στήθος που είναι ελκυστικό στο ευρύ κοινό. Tραβάμε μια ευθεία γραμμή στο ύψος της θηλής και η γραμμή πρέπει να έχει μικρότερο κενό προς τα πάνω και μεγαλύτερο προς τα κάτω», δήλωσε ο επιστήμονας, που διευκρίνισε ότι οι σημερινές γυναίκες παθαίνουν σοκ με το στήθος τους κυρίως μετά από την εγκυμοσύνη. Συνεπώς, οι πλαστικές πλέον επεμβάσεις θα γίνονται με αυτήν την αναλογία και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της μελέτης, τα οποία ακόμη δεν έχει γνωστοποιήσει.

Πηγή: Star

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...