.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Τάσεις Χρώμα Μαλλιών 2012




Το 2011 αν μπορούσαμε να δώσουμε ένα γενικό χαρακτηρισμό για τις τάσεις στο χρώμα των μαλλιών θα λέγαμε ότι ήταν η χρονιά με φυσική,ανέμελη- natural διάθεση!

Τα ombre είχαν την τιμητική τους, και είδαμε πολλές να έχουν επιμελώς άβαφη την ρίζα, για να φαίνονται τα μαλλιά πιο ανέμελα και όχι τόσο χρωματικά επιτηδευμένα.

Τι γίνεται το 2012; Ποιες είναι οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών; 

Αν θα έδινα ένα τίτλο, θα έλεγα ότι το 2012 τα μαλλιά γίνονται πιο trendy! Το ύφος στις τάσεις των μαλλιών αλλάζει, και οι τολμηρές μπορούν να παίξουν με διάφορα χρώματα στα μαλλιά τους.



Μονοχρωμία.



Συγκεκριμένα, αν επιθυμείς την μονοχρωμία, που ποτέ δεν είναι βαρετή κατά την ταπεινή μου άποψη, διάλεξε ένα χρώμα που εκτός να σου πηγαίνει χρωματικά, να βγάζει θηλυκότητα αλλά δυναμισμό!
Σίγουρα είτε διαλέξεις καστανές, κόκκινες ή ξανθές αποχρώσεις δεν θα είσαι μόνο στην μόδα αλλά και στο ύφος της εποχής!




Ανταύγειες

Το 2012 οι ανταύγειες θα έχουν την τιμητική τους! Όχι όμως στην μορφή που φαντάζεσαι! Κάνε ανταύγειες λεπτές που να μπερδεύονται στο χρώμα της βάσης σου!
Χρησιμοποίησε 1 ή περισσότερα χρώματα, με τέτοιο τρόπο ώστε από μακρυά, οι ανταύγειες να μην διαγράφονται αλλά να δίνουν λάμψη και τρισδιάστατη εικόνα στο κούρεμα σου!

Κρυφές ανταύγειες

Μια άλλη τάση που θα επικρατήσει είναι οι ανταύγειες στο εσωτερικά των μαλλιών, που θα φαίνονται μόνο όταν εσύ το επιλέξεις, ανάλογα με το χτένισμα σου! Μια άλλη ιδέα είναι να κάνεις ανταύγειες κάτω από την φράντζα σου.
Διάλεξε χρώματα που να δίνουν απλά λάμψη ή αν είσαι πιο  trendy επέλεξε χρώματα που κάνουν αντίθεση! Μην το φοβηθείς, οι τάσεις του 2012 το επιτρέπουν!

Trendy

Εδώ τα νέα είναι ευχάριστα για τις τολμηρές, με ροκ διάθεση! Το 2012 είναι η χρονιά που μπορείς να εκφραστείς με ιδιαίτερα χρώματα, να κάνεις συνδυασμούς χρωμάτων με μπλε, μωβ, φούξια, μπορντό, είτε η βάση σου είναι μαύρη , ξανθιά-πλατινέ, γκρι ή κόκκινη!
Σημασία έχει να εκφράσεις τον εαυτό σου και να επιλέξεις κάτι που ταιριάζει στο χαρακτήρα σου αλλά και στην διάθεση σου!


Θα ακολουθήσει ένας μεγάλος κατάλογος με χρώματα μαλλιών για να πάρεις ιδέες. Πριν από όλα μην ξεχάσεις να βρεις τα χρώματα που σου ταιριάζουν ανάλογα με την επιδερμίδα σου. κάνοντας κλικ στην προηγούμενη ανάρτηση με αναλυτικές οδηγίες και χρωματολόγιο.



























































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...