.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΑΓΙΟ


Επειδή όλες περιμένετε τις εκπτώσεις, για να αγοράσετε το καινούργιο σας μαγιό, και η οικονομική σας κατάσταση δεν σας επιτρέπει λανθασμένες επιλογές, δείτε πώς μπορείτε να επιλέξετε το μαγιό που σας ταιριάζει και καλύπτει τις τυχόν ατέλειες του σώματός σας.


Εάν έχετε μικρό στήθος, μπορείτε να διαλέξετε οποιονδήποτε τύπο σουτιέν που φέρει έστω και μια μικρή ενίσχυση. Συνήθως μαγιό σε στιλ «halter» προικίζουν περισσότερο το μικρό στήθος. Τα κοφτά τριγωνάκια ξεγελούν το μάτι και κάνουν το στήθος να φαίνεται πιο μεγάλο και στητό, αφού το δέσιμο στον λαιμό το ανασηκώνει.
Από την άλλη, όσες από εσάς έχετε προικισμένο μπούστο, δεν πρέπει να επιλέξετε σουτιέν με ενίσχυση. Τα μαγιό τύπου «bandeau» ανεβάζουν το στήθος, αναδεικνύουν τους ώμους και μακραίνουν τον λαιμό, ξεγελώντας έτσι το μάτι και κάνουν το στήθος να φαίνεται μικρότερο. Ακόμη, είναι καλύτερο να αποφύγετε τα εμπριμέ (ιδιαίτερα τα «ψιλά» εμπριμέ) και να επιλέξετε ένα μονόχρωμο σουτιέν ή ένα φλοράλ σουτιέν με μεγάλα μοτίβα.  
Σε ό,τι αφορά στο σλιπάκι, εάν είστε από τις τυχερές που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα στους γοφούς, τότε απλώς επιλέξτε όποιο μαγιό επιθυμείτε. Εάν πάλι έχετε γεμάτους αλλά ανορθωμένους γλουτούς, τότε έχετε τον ιδανικό σωματότυπο για σλιπάκι τύπου brazilian. Για γυναίκες με ψωμάκια είναι ιδανικά τα σλιπάκια με φαρδιά φάσα γύρω-γύρω και όχι τα κορδονάκια. Ακόμη, εάν έχετε γεμάτη περιφέρεια, προτιμήστε μονόχρωμο και σκούρο σλιπ, προκειμένου να μην τραβάτε την προσοχή σε αυτό το σημείο, και τονίστε καλύτερα το πάνω μέρος του σώματος, φορώντας ένα εντυπωσιακό σουτιέν. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...