.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΔΙΩΞΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΚΑΦΕ ΚΗΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ!!!


Μία από τις προκλήσεις της γήρανσης του δέρματος είναι οι καφέ κηλίδες που εμφανίζονται γενικά λόγω της έκθεσης στον ήλιο. Σε κανέναν δεν αρέσει... αυτό στο πρόσωπό,γιατί καταστρέφει την ομορφιά του. Εάν ο τρόπος για τη θεραπεία προσώπου είναι ακριβώς για στην τσέπη σας, μάθετε μερικά σπιτικά διορθωτικά μέτρα για αυτές τις θέσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν, εάν ακολουθείται τακτικά.


Χυμό λεμονιού και μέλι
Οποιαδήποτε αισθητικός θα σας προτείνει χλωρίνη για λεύκανση,με αποτέλεσμα όμως περιέχει πολλές χημικές ουσίες που μπορούν να καταστρέψουν το δέρμα σας. Είναι επιθυμητό να χρησιμοποιείσετε φυσικό λευκαντικό, όπως το λεμόνι και το μέλι καθώς έχουν φυσικές ιδιότητες λεύκανσης. Ο χυμός λεμονιών είναι ερεθιστικός και το μέλι είναι μια ενυδατική κρέμα με πολλαπλά οφέλη, όπως είναι αντιφλεγμονώδη.

Ρεβίθια
Ενδιαφέρουσα συνταγή για την αποκατάσταση των καφέ κηλίδων είναι ο πουρές από ρεβίθια. Πάρτε το 1 / 3 φλιτζανιού σε κονσέρβες ρεβίθια ή βραστά ρεβίθια και να προσθέσετε λίγο νερό. Απλώστε τον “πουρέ” στις καφέ κηλίδες και μόλις το μίγμα αρχίσει να στεγνώνει το ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Εφαρμόστε αυτό το μίγμα κάθε βράδυ για καλύτερα αποτελέσματα.

Αβοκάντο, αγγούρι και επικόλληση καρότου
Πρέπει να έχετε απολαύσει σαλάτα αγγουριού και καρότου μέχρι τώρα, αλλά τώρα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα υλικά για τη βελτίωση του δέρματός σας. Τα καρότα είναι η πηγή της βιταμίνης Α και το αβοκάντο περιέχει υγιεινά λίπη που μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση του δέρματος. Το αγγούρι δίνει καταπραϋντική και ενυδατική δράση στο δέρμα σας. Κάντε ένα μείγμα και η χρήση αυτής θα προσφέρει ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα. Αφήστε την πάστα να στεγνώσει και στη συνέχεια αφαιρέστε με δροσερό νερό.
πηγή:http://universitas.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...