.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΚΟΚΚΙΝΟ: Η ΝΕΑ ΚΑΥΤΗ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!!!

Νατάσα Μπερέκου

Το κόκκινο είναι η νέα καυτή τάση στα μαλλιά! Έχουμε αποδείξεις!

    Ανοίγεις την τηλεόραση το βλέπεις μπροστά σου. Μπαίνεις στο TLIFE το συναντάς. Ξεφυλλίζεις περιοδικά και είναι πάλι εκεί. Πρόσφατα μάλιστα περπάτησε και στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε για τα Όσκαρ. 

    Κυρίες μου! Το κόκκινο είναι το νέο... ξανθό. Ok, μπορεί να μην ξεπεράσει ποτέ την απολυταρχία του ξανθού αλλά φέτος αποκτά τέτοια δυναμική που έκανε πολλές διάσημες να αλλάξουν το χρώμα τους. 

    Φυσικά, για μια ακόμη φορά, το trend ξεκίνησε από τα catwalks με κυρίαρχους τους οίκουςMulberry, John Rocha και Lacoste. 



    Στο catwalk του οίκου Mulberry το καινούριο κόκκινο που θα κυριαρχήσει την ΄Ανοιξη

    Τι λέει ο ειδικός
    "Βλέπουμε μια πραγματικά σημαντική αλλαγή στο κόκκινο", λέει ο Josh Wood, Global Creative Director Colours της Wella Professionals, ο οποίος περιγράφει το νέο κόκκινο σαν ένα χρώμα το οποίο δεν βρίσκεται στη φύση. "Σκεφτείτε το κόκκινο γραμματοκιβώτιο, τα μαλλιά της Karen Elson ή το χρώμα ενός κόκκινου κραγιόν". 
    Aλήθεια, όμως, αν θέλεις να κάνεις μια τέτοια αλλαγή, θα σου πετύχει το χρώμα αν είσαι καστανή ή ξανθιά; Ή μήπως δεν ταιριάζει καν με την επιδερμίδα σου; Η Ντόρις Δόντα, hair colorist στα κομμωτήρια του Γιώργου Δουδέση μας λέει: "Ένα μαλλί όταν είναι βαμμένο καστανό δεν είναι εύκολο να περάσει σε αυτό το κόκκινο χρώμα. Αρχικά, πρέπει να γίνει μια προεργασία στα μαλλιά, ένα ντεμακιγιάζ ώστε να ανοίξουμε το χρώμα και μετά να κάνουμε χάλκινο. Ένα κατάξανθο μαλλί, από την άλλη, μπορεί να γίνει χάλκινο αλλά θα ξεθωριάσει πιο εύκολα, αποβάλλοντας το 50% των χρωστικών του από το δεύτερο, τρίτο λούσιμο. Και αυτό γιατί τα χάλκινα χρώματα και τα κόκκινα έχουν πολύ μικρά μικρομόρια στα χρωστικά τους. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει κατευθείαν αλλαγή αλλά θέλει πολύ χρόνο, φροντίδα και έξοδα για να το διατηρήσεις σωστά. Για παράδειγμα, πρέπει ανά 15 μέρες η κυρία που θα το επιλέξει να περνάει χρώμα". Όσον αφορά τις επιδερμίδες τις οποίες κολακεύει αυτό το κόκκινο οι ανοιχτές, ψυχρές και πολύ καθαρές επιδερμίδες είναι πρώτες στη λίστα ενώ, δυστυχώς, αποκλείονται εκείνες με δέρμα που κοκκινίζει ή έχουν ευρυαγγείες. Αν ανήκεις στη δεύτερη επιδερμίδα πρέπει να το ξανασκεφτείς!  


    Το top model Karen Elson έχει το απόλυτο νέο κόκκινο στα μαλλιά της!

    Ποιες άλλες stars επιλέγουν το νέο κόκκινο;



    Nicole Kidman



    Marcia Cross



    Christina Hendricks



    Σίσσυ Χρηστίδου


    ΤάμταΠηγή:http://www.tlife.gr/Article/beauty-redhair/71-17-14128.html

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...