.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΦΙΛΟΙ Ή ΕΡΑΣΤΕΣ?


Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ζευγαριών που πριν τους χτυπήσουν τα βέλη του έρωτα, ήταν κολλητοί φίλοι.
Είναι πολύ πιθανό όταν δύο άνθρωποι του αντίθετου φίλου μεγαλώνουν μαζί να αντιλαμβάνονται ότι θέλουν κάτι παραπάνω από μία απλή φιλία.
Πόσο σίγουροι είναι όμως ότι τα ερωτικά τους γούστα θα ταιριάξουν με τον ίδιο τρόπο που ταίριαξαν σαν φιλαράκια; Αξίζει αυτή μεγάλη αλλαγή; Σύμφωνα με τους ψυχολόγους,
πρέπει καταρχήν να γίνει σαφές ότι δε γίνεται να είστε εραστές και παράλληλα να συμπεριφέρεστε με τον ίδιο τρόπο όπως όταν ήσαστε φίλοι.
Θα πρέπει να ακολουθήσετε έναν από τους δύο δρόμους και να ξέρετε πως η ζωή σας δε θα είναι ρόδινη για ένα και μοναδικό λόγο. Ο σύντροφός σας, αλλά και εσείς γνωρίζετε με κάθε λεπτομέρεια την ερωτική σας ζωή κάτι που σύντομα θα εμφανίσει τα πρώτα σημάδια της ζήλιας. Είναι κάτι που δεν είναι εύκολο να αποφευχθεί όσες υποσχέσεις και να δίνετε ο ένας στον άλλο.
Ένας εραστής μπορεί με το πέρασμα του χρόνου να γίνει και φίλος, ιδίως αν το ζευγάρι είναι μαζί από μικρή ηλικία. Το να γίνει όμως ένας φίλος, εραστής, δεν είναι κάτι ακατόρθωτο, αλλά είναι δύσκολο και απαιτεί πολύ προσπάθεια.
http://screw-screw.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...