.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Πώς θα πετύχεις τη νέα γκλάμουρ αλογοουρά



Η αλογοουρά επιστρέφει και φέτος για να ταράξει τα ήσυχα στιλιστικά νερά σου με μια βασική λεπτομέρεια: είναι πιο λαμπερή και γκλάμουρ από ποτέ! Σέξι ή καθωσπρέπει η αλογοουρά σου λύνει τα χέρια αφού είναι ένα χτένισμα που όχι μόνο είναι γρήγορο και εύκολο αλλά συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στο υπέροχο προσωπάκι σου. Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχεις την πιο λαμπερή εκδοχή της χωρίς κόπο!

Λίγα λόγια για το λουκ: οκ δεν είναι νέο ότι η αλογοουρά είναι in και το φθινόπωρο , το νέο είναι όμως ότι η "γυαλισμένη" εκδοχή της θα σου πάρει τα μυαλά αυτή τη σεζόν. Οι πασαρέλες  στις επιδείξεις των Louis Vuitton, YSL και Miu Miu γέμισαν λαμπερές κοτσίδες που έκαναν το μάτι μας σίγουρα να γυαλίσει! Γενικά τα μαλλιά είναι ίσια- πρόκα και πρόκειται για ένα λουκ που μπορείς να λανσάρεις με επιτυχία από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο ραντεβού με τον άντρα της ζωής σου!
Το ύψος μετράει: το ύψος της κοτσίδας(ψηλή, χαμηλή, στο πλάι ή στη μέση) είναι καθοριστικό τόσο για την επιτυχία όσο και για τη χρηστικότητα της.  Πρόκειται για το πιο σέξι διαχρονικά χτένισμα που σου εξασφαλίζει απόλυτη επιτυχία τουλάχιστον επί κεφαλής! Αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά τότε η ψηλή και σφιχτή αλογοουρά είναι αυτό που ψάχνεις ενώ αν έχεις μεσαία μαλλιά η χαλαρή που ξεκινάει περίπου κάτω από αυτί είναι αυτή που θα αναδείξει καλύτερα τα μαλλάκια σου. Επίλεξε το μήκος που σου ταιριάζει πιο πολύ και βρήκες την αλογοουρά των ονείρων σου.
Η αλογοουρά του αέρα: η ψηλή αλογοουρά είναι τέλεια για τη βραδινή σου έξοδο αλλά και για το γραφείο- αφού εκτός παό σικ  κρατάει τα μαλλάκια σου μακριά από το πρόσωπο και το βασικότερο αφήνει σε κοινή θέα το πρόσωπο σου!
Τι θα κάνεις: φρόντισε να δημιουργήσεις την αλογοουρά από την κορυφή του κεφαλιού σου. Προτίμησε την "ψηλή" αλογοουρά ειδικά αν έχεις ίσια και μακριά μαλλιά κατά το παράδειγμα της Κιμ Καρντάσιαν.  Μην αφήσεις μπροστινά τσουλούφια να κρύβουν το πρόσωπο σου. Αν έχεις σπαστά μαλλάκια άφησε τα να πέφτουν ανάλαφρα λανσάροντας μια πιο χαλαρή μπούκλα. Για έξτρα γυαλάδα και λάμψη ενίσχυσε το χρώμα σου με  προϊόντα λάμψης που θα αναδείξει τη φυσική σου λάμψη!
Τιπ: φρόντισε το χρώμα των μαλλιών σου σαν τα μάτια σου γιατί τότε μόνο θα καταφέρεις να αναδείξεις τέλεια και τη γυαλιστερή σου αλογοουράΊσια ή σγουρό: το αιώνιο δίλημμα αναφορικά με τα μαλλιά σου είναι αναμφισβήτητα αυτό! Αφού φτιάξεις την κοτσίδα σου δεν έχεις παρά να αποφασίσεις πώς θέλεις να είναι τα μαλλάκι σου που θα πέφτουν από την κοτσίδα: ίσια πρόκα ή σγουρά; Αν έχει πολύ μακριά μαλλιά επίλεξε να τα φορμάρεις σε στιλ μπούκλας αρχικά και μετά να φτιάξεις την αλογοουρά ενώ αν έχεις σχετικά κοντά (μέχρι τον ώμο μαλλάκια) επίλεξε να τα ισιώσεις πρώτα και μετά να τα πιάσεις σε αλογοουρά. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο των προσδοκιών σου!
Από την Ελένη Αναστασάκη

Το είδαμε εδώ: Όλα για την γυναίκα-ΒLOKOTSARKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...