.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΤΡΑ από την Katia



       Κάποτε το άγχος αυτό υπήρχε απ΄τα δεκάξι. Τώρα μεταφέρθηκε κάποια χρόνια μετά.
Σπάνια συναντώ θηλυκό που να μην είναι στρεσαρισμένο γιατί δεν έχει βρει το άλλο του μισό.
Ξέρω...ήμουνα και γω εκεί. Είχα και γω εκείνο το τρελό άγχος που μόνιμα υπέβοσκε στη ψυχή μου: Κάθε φορά που χώριζα...δεν ξέρω αν έκλαιγα περισσότερο για τον άνθρωπο που έφευγε από την ζωή μου ή αν έκλαιγα πιο πολύ που ''ούτε και εκείνος ήταν τελικά ο ΈΝΑΣ''.
Άραγε να είναι ανάγκη των γυναικών να ενώσουν την ζωή τους μόνιμα με κάποιον;
Είναι η κοινωνική πίεση ή η ψυχολογική κούραση  γιατί έχουν κάνει πολλές αποτυχημένες σχέσεις;

Είναι πολλές εκείνες οι γυναίκες που έχουν καταθέσει τα όπλα.Έχουν γνωρίσει πολλούς άντρες και αισθάνονται καταβεβλημένες ψυχικά.Δεν έχουν καμία υπομονή να γνωρίσουν έναν καινούργιο άντρα. Δεν έχουν καμία απορία να ανακαλύψουν και πάλι από την αρχή την προσωπικότητα και τις παραξενιές ενός νέου φλερτ.
Θέλουν απλά να αναπαυθούν στην μόνιμη αγκαλιά του άντρα της ζωής τους.
Και ποιος είπε ότι αυτό είναι εύκολο;
Ποιος είπε ότι το να βρεις το άλλο σου μισό είναι παραμυθένιο και ανώδυνο;
Όσο κι αν το φανταζόμαστε έτσι , η πραγματικότητα απέχει πολύ από την φαντασία μας.
Είναι ανακουφιστικό το να βρίσκεις τον άνθρωπο σου. Προς το παρόν, γιατί κανείς δεν ξέρει βέβαια τι θα του προκύψει στο μέλλον.
Είναι μια ευτυχία διαφορετική από τις άλλες. Μια ευτυχία που σε παρασύρει σε έναν άλλον κόσμο εξωτικό και παράξενο. Ένα αίσθημα ανεξήγητο και πρωτόγνωρο: Ξέρεις ότι αυτός είναι o τελευταίος σταθμός της ζωής σου...το στήριγμα σου...ο ορισμός του έρωτα και της αγάπης.
 Το ξέρεις και παρόλο που το έψαχνες τόσα χρόνια αυτό σε ανατριχιάζει και σε φοβίζει μην το χάσεις.
Τίποτα δυστυχώς δεν είναι εύκολο.Τίποτα δεν χαρίζεται και δεν κερδίζεται απλόχερα. Θέλει αγώνα και δύναμη για να διατηρήσεις αυτή την καρμική σχέση. Χρειάζεται υποχωρήσεις και θυσίες για να κρατήσεις ζωντανή αυτή τη σχέση.
Αυτή τη στιγμή αν είσαι ελεύθερη...ζήσε το κάθε λεπτό. Δεσμευμένη θα είσαι για πάρα πολλά χρόνια...ελεύθερη για πόσο;
Η απόλυτη ελευθερία σου είναι τώρα στην ζωή σου. Μην την προσπεράσεις έτσι απλά...μην την χαραμίζεις σε σκέψεις και σε αναζητήσεις του ''τέλειου άντρα''. Ζήσε αυτή την ανεμελιά και αυτή την τρέλα της ελευθερίας, τώρα που μπορείς και που δεν έχεις από πίσω σου δυο κουτσούβελα και μια πεθερά που γκρινιάζει όλη μέρα!
Γιατί απλά όλα θα έρθουν στον καιρό τους και για να απολαύσουμε την νέα μας οικογένεια θα πρέπει να έχουμε απολαύσει πρώτα την απόλυτη ελευθερία μας.
Τι περιμένεις λοιπόν;
Katia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...