.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΠΙΟ HOT ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ




Φωτό: © Vlammos
    Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα ζευγάρι μπότες!!! Ποιες είναι οι τάσεις φέτος; Πως πρέπει να είναι το ζευγάρι που θα αγοράσεις; 

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ


    Ο καιρός που θα απενοχοποιήσεις τις μπότες πάνω από το γόνατο έφτασε! Δεν είναι χυδαίο, δεν είναι προκλητικό... είναι στιλ και είναι σέξι! Είναι η πιο hot τάση στις μπότες του χειμώνα και συνδυάζονται υπέροχα με μίνι φορέματα αλλά και με σακάκια! Ο οίκος Dior τις συνδυάζει με αέρινα κοντά φορέματα, ο οίκος Burberry Prorsum τις προτείνει σε μαύρο snake print και τις συνδυάζει με μπλε σακάκια και καπαρντίνες ενώ ο οίκος Ermanno Scervino τις παρουσιάζει με το chunky τακούνι της σεζόν.


    ANIMAL INSTICTS


    Τα animal print έχουν στοιχειώσει κάθε τάση! Τα βλέπουμε παντού, αποτυπωμένα σε κάθε τάση να μονοπωλούν το αισθητικό ενδιαφέρον. Ο οίκος Blumarine έχει αφιερώσει σχεδόν ολόκληρη τη φετινή συλλογή στα prints εμπνευσμένα από τα ζώα της ζούγκλας! Ο Ralph Lauren συνδυάζει γούνα σε λέοπαρ με δέρμα ενώ ο μετρ του είδους Roberto Cavalliσυνδυάζει τα δύο trends σε μια μπότα: animal prints και ύψος πάνω από το γόνατο.

    SHEARLING BOOTS

    Η λευκή γούνα στο εσωτερικό των αξεσουάρ είναι ένα στοιχείο που εντοπίσαμε σε πολλά fashion shows αλλά και σε πολλά αξεσουάρ και ρούχα! Εκτός από μπότες, το έχουμε δει σε παλτό, τσάντες και ζώνες! Είναι ίσως η πιο cosy τάση που έχουμε δει τελευταία και σίγουρα η πιο ζεστή. Οι οίκοι Kenzo και Paul & Joe προτείνουν την πιο απλή, καθημερινή εκδοχή τους ενώ ο Burberry Prorsum από το Λονδίνο δίνει μια πιο βραδινή version με πολύ ψηλά τακούνια και μαύρο δέρμα.

    ANKLE BOOTS

    Ανάμεσα σε ψηλοτάκουνα και μπότες, τα ankle boots είναι η πιο "σίγουρη" επένδυση που μπορείς να κάνεις για το φετινό χειμώνα αφού θα παραμείνουν στο προσκήνιο των τάσεων και τις επόμενες σεζόν! Φυσικά φοριούνται όλη μέρα και με κάθε πιθανό outfit! Ταιριάζουν με skinny jeans, με μίνι φορέματα, με πένσιλ φούστες ή με cigarette pants και σε βγάζουν από τη δύσκολη επιλογή: μπότες ή γόβες; Ο οίκος Lanvin δίνει μια πιο διαχρονική σχεδόν κλασική επιλογή, οι DSquared2 τα οπλίζουν με ένα πλαστικό τακούνι σε σχήμα ραχοκοκαλιάς (τα φόρεσε και η Τάμτα στα εγκαίνια των DSquared2 στην Αθήνα) ενώ ο οίκος Chloe (σε μια συλλογή ύμνο στο καμηλό) τα παρουσιάζει στο απόλυτο χρώμα του χειμώνα!

    FURY TALES


    Η γούνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των φετινών τάσεων! Όχι μόνο σε πανωφόρια, σκουφιά και κασκόλ αλλά και σε μπότες! Ταιριάζουν μόνο σε σιλουέτες με λεπτοκαμωμένες άκρες διότι προσθέτουν όγκο με αποτέλεσμα να "παχαίνουν". Ο οίκος Chanel κρύβει και ένα μικρό τακούνι λίγων εκατοστών κάτω από την παχιά γούνα, ο οίκος D&G δημιουργεί μια μπότα με ιδιαίτερο όγκο ενώ ο Roberto Cavalli ντύνει με γούνα ένα ζευγάρι peep toe μπότες. 
    http://www.tlife.gr/Article/FN/0-15-7876.html

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...