.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτός, αυτή και οι ανασφάλειες



Έχεις ανασφάλειες όσον αφορά στη σχέση σου; Εντάξει είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες. Δες παρακάτω μερικά ερωτήματα που βασανίζουν τις απανταχού ανασφαλείς και τις απαντήσεις τους.


* Μήπως πρέπει να μειώσω τις απαιτήσεις μου, αφού έχω μείνει πολύ καιρό μόνη;

Δε θα ήταν κακή ιδέα αναλόγως βέβαια και τι απαιτήσεις έχεις. Ο ξανθός πρίγκιπας του παραμυθιού είναι ουτοπία. Καλό θα ήταν να δώσεις μια ευκαιρία στο φουκαρά που έχει καταϊδρώσει να σε πλησιάσει κι ας έχει λίγο κοιλίτσα. Υπάρχουν πολλοί που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις κι ας μη φαίνονται με την πρώτη ματιά.


* Πως γίνεται να γνωρίζεις άτομα τη στιγμή που δεν είσαι στο ψάξιμο;

Απλούστατα όταν είσαι σε κατάσταση κυνηγού είναι λογικό να τρομάζουν όλοι από τα «όπλα» σου. Άσε που οι άνδρες έχουν ένα διαολεμένο ένστικτο να καταλαβαίνουν τις «απεγνωσμένες». Όταν όμως είσαι χαλαρή και ευχαριστημένη με όσα έχεις εμφανίζεται πάντα από το πουθενά κάποιος υποψήφιος.



* Το να φλερτάρω άλλους άνδρες θα κάνει καλό στη σχέση μου;

Αν ο φίλος σου είναι ανασφαλής και ζηλιάρης πιθανότατα να καταστρέψεις τη σχέση σου. Από την άλλη το να βλέπει πως η σύντροφός του να είναι γυναίκα ποθητή θα τον αναστατώσει ευχάριστα. Προτίμησε τα αθώα φλερτάκια και απέφυγε όσο μπορείς τη σωματική επαφή.


* Πώς γίνεται να μη νοιώθω πως η σχέση μου δεν απειλείται από άλλες γυναίκες;

Δε γίνεται. Γι αυτό προσπάθησε να δείξεις εμπιστοσύνη σε αυτόν αλλά κυρίως στον εαυτό σου. Με το να κοιτάζεις με μισό μάτι ακόμα και την ξαδέρφη σου σίγουρα θα τον φρικάρεις. Τεράστιο ρόλο παίζει και το πώς θα σε κάνει εκείνος να νοιώθεις. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...