.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

TI ΛΕΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ


Τι λέει η τσάντα σου για σένα

Μικρές, μεγάλες, clutch bags ή σακίδια ώμου η τσάντα σου λέει πολλά για εσένα. Μάθε λοιπόν τι σκέφτονται για εσένα οι άλλοι χωρίς καν να τους έχεις μιλήσει, μόνο και μόνο κοιτώντας σε... στην τσάντα!



Κολλημένη με τη μόδα: όρος που συχνά χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει τη γυναίκα εκείνη που αρνείται να στριμωχτεί στην κλασική αντίληψη της κομψότητας. Είσαι γενικά απόμακρη και δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα. Είσαι εύστροφη και σε θαυμάζουν πολλές κοπέλες για το στυλ σου. Έχεις το έμπειρο μάτι στυλίστα και ως εκ τούτου, σκανάρεις οποιαδήποτε μπαίνει σε οποιοδήποτε χώρο. Για εσένα μια βόλτα στα μαγαζιά είναι το οξυγόνο θεωρώντας όσες δε γνωρίζουν τη Στέλα Μακ Κάρτνεϊ, τουλάχιστον τριτοκοσμικές. Σου αρέσουν τα ταξίδια μόνο όταν πρόκειται για το τρίπτυχο Παρίσι-Λονδίνο-Μιλάνο κυρίως την περίοδο Άνοιξη-Καλοκαίρι και Φθινόπωρο-Χειμώνα. Δεν είναι τίποτα, απλά υποφέρεις από άκρατο υλισμό αποκαλύπτοντας για τον εαυτό σου μια ιδιαίτερη κλήση στην στιλιστική που μπορείς να εκμεταλλευτείς ή την ύπαρξη αρκετών συναισθηματικών κενών, που καλό θα ήταν να αποβάλεις.



Οικολογική συνείδηση: η eco-friendly συμπεριφορά σου, που έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία, έχει αντίκτυπο και στην τσάντα σου η οποία είναι φτιαγμένη από ανακυκλώσιμα υλικά, προκειμένου να βάλεις και εσύ το λιθαράκι σου (και τα ευρώ σου) στην προστασία του περιβάλλοντος. Έχεις αφιερώσει όλη σου τη ζωή σου στην τριπλέτα πλανήτης-άνθρωπος- περιβάλλον. Είσαι περιπετειώδης, λατρεύεις τη φύση και έχεις ένα ιδιαίτερο στυλ ντυσίματος που σε χαρακτηρίζει. Έχεις έντονη προσωπικότητα και γενικά η εναλλακτική σου άποψη για τη ζωή σίγουρα σημαίνει ότι δε θα σε δει κανείς να κρατάς μια τσάντα με (φανερή) υπογραφή.

Κρατάς μόνο: υφασμάτινες τσάντες, τσαντάκια και ταγάρια.

Γυμναστική είναι όλη σου η ζωή: κυκλοφορείς από το πρωί ως το βράδυ με ένα σακίδιο τύπου γυμναστηρίου. Είσαι αθλητικός τύπος, γεμάτη ενέργεια και κέφι για τη ζωή. Είσαι φανατική αντί-καπνίστρια και απολαμβάνεις την ορειβασία και τα extreme sports. Είσαι εκκεντρική και για εσένα η τσάντα είναι απλά ένα μέσο για να κουβαλάς τα απαραίτητα για το γυμναστήριο και τη βόλτα.

Κρατάς μόνο: σακίδια ώμου, τσαντάκια μέσης.



Πολυάσχολη: το πρωί είσαι στο μετρό, μετά βρίσκεσαι στη δουλειά, μετά τη δουλεία στο κομμωτήριο, μετά το κομμωτήριο πας για καφέ και μετά στο σπίτι της φίλης σου για ποτό. Τρέχεις από το πρωί ως το βράδυ και για εσένα η τσάντα σου είναι απαραίτητη μιας και σε συντροφεύει από το πρωί ως το βράδυ. Είσαι πρακτική και το εσωτερικό της τσάντας σου περιλαμβάνει όλη σου τη ζωή ίσως και τα ψώνια της ημέρας. Γενικά είσαι αγχώδης και προσπαθείς να είσαι εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις σου. Η τσάντα σου εξυπηρετεί το σκοπό για τον οποίο είχε αρχικά φτιαχτεί: κουβαλάει τα πράγματα σου.

Κρατάς μόνο: μεγάλες τσάντες, που χωράνε τα πάντα.

Όποιο και αν είναι το στυλ της τσάντας σου φρόντιζε να το προσαρμόζεις ανάλογα με την περίσταση έτσι ώστε να είσαι πάντα in (bag) fashion!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...