.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

MΩΒ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!



Το λευκό, το χακί, το ναυτικό μπλε και τα παστέλ είναι τα χρώματα που παραδοσιακά κατακλύζουν την γκαρνταρόμπα μας το καλοκαίρι.
 



Μια νέα προσθήκη στην καλοκαιρινή χρωματική παλέτα φαίνεται όμως να έκαναν για φέτος μεγάλοι σχεδιαστές όπως  Dior,KorsChanelEtroVersaceWestwood και άλλοι. Το απαλό μωβ της λεβάντας, από την πιο αχνή του εκδοχή εως και την πιο έντονη έβαψε κυρίως καλοκαιρινά φορέματα με ιδιαίτερο κόψιμο. Ρομαντικό, θηλυκό, εκλεπτισμένο, το πλεονέκτημα αυτού του χρώματος είναι ότι συνδυάζεται πολύ εύκολα με άλλα όπως το κίτρνο, το μαύρο, το ασημί και το χρυσό, ακόμα και το καφέ, κάνοντας το πασπαρτού για τα αξεσουάρ μας και μια εύκολη επιλογή για πρωινές αλλά και βραδινές αποχρώσεις.

Επιπλέον κολακεύει εξίσου μελαχρινές και ξανθές ενώ μπορεί να αναδείξει αναλόγως σταρένιες αλλά και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Ο καλύτερος τρόπος για να ενσωματώσετε την συγκεκριμένη τάση στην γκαρνταρόμπα σας είναι να αποκτήσετε ένα φόρεμα σε αυτήν την απόχρωση που σίγουρα θα φορέσετε και την επόμενη αλλά και μεθεπόμενη σεζόν



http://www.myself.gr/Article/Fashion-trend-lavender/47-7428.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...