.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ? από την Katia

Tο κόλλημα σου με αυτόν μετράει μήνες...ολόκληρους. 
Προσπαθείς, ξαναπροσπαθείς, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Περνάς ατελείωτες ώρες με τις φίλες σου παλεύοντας να μάθεις τι κρύβεται πίσω από κάθε του λέξη. Η κάθε του κίνηση περνάει από σκανάρισμα και πάντα θεωρείς ότι κάποιος λόγος ,που φυσικά δεν αφορά εσένα, τον εμποδίζει να σε κάνει δική του:
Σαν πρωταγωνιστής σε βραζιλιάνικη σειρά που δεν τον νοιάζει η δική του ευτυχία αλλά προτεραιότητα έχει η Καρλίτα και η ζωή της! Έτσι λοιπόν σαν σωστός άντρας που πλημμυρίζεται από  ανιδιοτελή και αγνή αγάπη, θυσιάζει τα θέλω του για την δική της ευτυχία.Τι κι αν εσύ χτυπιέσαι κάθε φορά μπροστά από την οθόνη της τηλεόρασης να αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό; Ο Αλεχάντρο εξακολουθεί να θυσιάζεται...για την μοναδική του αγάπη!
Τελικά εμείς οι γυναίκες είμαστε απίστευτες! Είναι να μην μας αρνηθεί άντρας: τι κουλό τον βγάζουμε, τι gay , τι ψυχολογικά προβλήματα του προσδίδουμε. Κάτι έχει...να μην μας γουστάρει αποκλείεται! Μέχρι και κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας μπορεί να έχει και να μην μας το λέει για να μην μας πληγώσει...αλλά το να μην μας θέλει ...ούτε κατά διάνοια δεν περνάει από το μυαλό μας!
Και συ κοπελιά...εσύ η μελαχρινή με τα μακρυά μαλλιά... κάποτε είχες φάει σκάλωμα με έναν τύπο για χρόνια και ζαμάνια. Είχατε κοιμηθεί πέντε έξι φορές μαζί ,αλλά ποτέ δεν έκανε σχέση μαζί σου και ποτέ δεν σε ήθελε μόνιμα δίπλα του! Τι κι αν τον ρώταγες ποιος ήταν ο λόγος; Για απάντηση έπαιρνες ένα αινιγματικό χαμόγελο και μια γερή δόση καπνού απ΄το τσιγάρο του. Κάποια στιγμή μέχρι που σκέφτηκες παρανοϊκά , μήπως και οι άντρες παρακολουθούν κρυφά το sex and the city και επειδή έχουν καταλάβει πόσο πέραση έχει ο Mr Big, το παίζουν σκληροί και μυστήριοι για να ψαρώσεις! Μόνο που εσύ γλυκιά μου δεν είσαι η Carrie ,όπως δεν είμαι και γω! Και η ζωή σου δεν είναι ταινία που θα΄χει το happy end του sex and the city 2! Μακάρι να΄τανε!
Φτάνω λοιπόν σε αυτό το σημείο μετά από πολύ σκέψη και αναρωτιέμαι: γιατί εμείς οι γυναίκες δυσκολεύουμε τόσο πολύ τα πράγματα; Γιατί τα κάνουμε πολύπλοκα; Aν του αρέσαμε απλά θα ήταν δίπλα μας αυτή τη στιγμή! Οι άντρες όταν μια γυναίκα τους απορρίπτει απλά το δέχονται και προχωρούν στην επόμενη, χωρίς ατελείωτες ΄΄συνεδριάσεις΄΄με τους κολλητούς, χωρίς σενάρια επιστημονικής φαντασίας!
Και δεν είναι πως δεν σε καταλαβαίνω! Σε καταλαβαίνω και ξέρω πως νιώθεις! Ήμουν και γω εκεί κάποτε! Έβρισκα απίθανες δικαιολογίες για να συνεχίσω την φανταστική μου σχέση, μέχρι που μια φίλη μου είπε κατάμουτρα πως δεν με γουστάρει! Τότε την μίσησα! Αλλά με τον καιρό κατάλαβα πόσο δίκιο είχε, τα παράτησα και προχώρησα και γω την δική μου ζωή χωρίς να μαι κρεμασμένη πια από ένα τηλέφωνο.Χωρίς να ακυρώνω κάθε φορά την ζωή μου την ίδια επειδή εκείνος ξαφνικά αποφάσισε να με δει! 
Είναι δύσκολο να το αποδεχτείς αλλά πρέπει: Πρέπει να προσγειωθείς στην ανώμαλη πραγματικότητα που ξέρω πως δεν σ΄αρέσει καθόλου,όπως δεν μ΄άρεσε και μένα: Αν έχουν περάσει μήνες ή και χρόνια και σε θυμάται αραιά και που για να επιβεβαιώσει τον εγωισμό του και τις σεξουαλικές του ορμές ,τότε δεν σου κάνει! Δεν σου αξίζει! Εσύ έχεις ανάγκη από έναν άντρα που θα σου δώσει την ψυχή του...την ζωή του...την προσοχή του όλη! Αυτό αξίζεις: έναν άντρα μόνο για σένα γιατί και συ είσαι μοναδική στον κόσμο αυτό και να μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από αυτό που μπορείς να έχεις!
katia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...