.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ? από την katia

Είσαι γλυκιά και σίγουρα δεν περνάς απαρατήρητη. Προσέχεις τον εαυτό σου ακόμα και όταν πας στο περίπτερο,αλλά τους τελευταίους μήνες είσαι μόνη σου και δεν μπορείς να σταυρώσεις άντρα. Κοιτιέσαι,ξανακοιτιέσαι να δεις τι φταίει στον καθρέφτη, αλλά δεν βρίσκεις το λόγο που είσαι μόνη σου σαν την καλαμιά στον κάμπο.


Βλέπεις ερωτευμένα ζευγάρια γύρω σου και ζηλεύεις...ζηλεύεις πολύ. Θέλεις να νιώσεις αυτή την ευτυχία. Αυτή τη γαλήνη. Αυτόν τον αμοιβαίο έρωτα. Αλλά δεν τον νιώθεις. Έχεις να τον νιώσεις χρόνια. Τι μπορεί να φταίει;
Eμείς οι γυναίκες κάνουμε το κλασικό λάθος: θέλουμε απελπισμένα να δημιουργήσουμε μία σχέση της προκοπής και το αποτέλεσμα είναι να πιέζουμε τον άλλον ή να είμαστε απαιτητικές από την λαχτάρα μας να την νιώσουμε σε όλο μας το είναι! Ξεχνάμε όμως ότι ο άντρας όταν νιώσει το λουράκι φεύγει πανικόβλητος. Πρέπει να θυμάσαι: όσο πιο ελεύθερο τον έχεις ,τόσο πιο κοντά σου θα είναι! Άλλωστε αυτός που είναι άπιστος θα στην κάνει όπου και να΄ναι!
Ύστερα έχουμε κόλλημα με τον γάμο. Μόλις ξεπεράσουμε κάποια ηλικία μας πιάνει το άγχος! Πότε θα παντρευτούμε και πότε θα κάνουμε παιδί για να ικανοποιήσουμε τους γύρω μας και όχι τους εαυτούς μας! Γιατί πώς έχουμε αυτή τη λαχτάρα αφού δεν ξέρουμε καν πώς είναι; Και φυσικά χωρίς να έχουμε γνωρίσει τον κατάλληλο; Αυτή λοιπόν η επιθυμία μας φαίνεται όσο κι αν θέλουμε να το κρύψουμε. Και τότε ο άντρας τρέχει. Τρέχει πανικόβλητος για να γλιτώσει από σένα που ακόμα δεν τον γνώρισες τον φαντάστηκες να κρατάει ένα μπουκέτο λουλούδια μπροστά από μια εκκλησία!
Ένας άλλος λόγος που δεν κρατάνε οι σχέσεις που ξεκινάμε και στο τέλος μένουμε μόνες είναι γιατί συμβιβαζόμαστε με όποιον να ναι λες και το να σαι μόνη σου είναι η μάστιγα του 21ου αιώνα! Όχι αγάπη μου! Το να είσαι μόνη σου δεν είναι αρρώστια! Όλοι θέλουμε να είμαστε με κάποιον αλλά καλό θα ήταν να μην δημιουργούμε σχέση με έναν άντρα που δεν μας κάνει το κλικ! Γιατί πολύ απλά αργά ή γρήγορα αυτό θα φανεί και το τέλος θα ναι αναπόφευκτο.
Βέβαια όπως εσύ δεν είσαι τέλεια έτσι και ο κάθε άντρας δεν είναι! Μην περιμένεις να βρεις άντρα που να τα΄χει όλα και να συμφέρει! Το μόνο που αρκεί είναι να τον βλέπεις και να χαμογελάς!
Στηρίξου στα πόδια σου, πίστεψε στον εαυτό σου, ασχολήσου με σένα και τότε θα βρεθεί στον δρόμο σου ο πρίγκηπας των ονείρων σου! 
Να θυμάσαι πως τον άντρα της ζωής σου, όπου και να σαι ,όπου και να ναι , η ζωή θα στον φέρει κοντά σου γιατί εκείνος ανήκει σε σένα και εσύ σε εκείνον!Έτσι απλά..έτσι μοιραία...
katia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...