.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

TIPS ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ!


ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Εντάξει, δεν διαθέτετε πολλά τετραγωνικά για ένα καθιστικό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο και λειτουργικό χώρο για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας.


Ντύστε τους τοίχους με μία
μοντέρνα ταπετσαρία με γεωμετρικά σχέδια σε πολύ ελαφριά λαδί απόχρωση. Αφήστε ακάλυπτη μόνο μία φάσα περίπου 25 εκ. κάτω από το ταβάνι. Αυτή θα τη βάψετε λευκή, όπως και το ταβάνι σας, δημιουργώντας έτσι την ψευδαίσθηση ενός πιο ψηλοτάβανου χώρου ( ουσιαστικά αλλάζετε πλασματικά το ύψος του δωματίου αφού δεν μπορείτε να αλλάξετε το μήκος και το πλάτος του).


Επενδύστε σε έναν άνετο τριθέσιο καναπέ γωνία, σε ανοιχτό γκρι χρώμα. Συνοδέψτε τον με ένα στρογγυλό γυάλινο τραπεζάκι που θα σας εξυπηρετεί χωρίς να κλείνει οπτικά τον χώρο.


Για να αυξήσετε τις αποθηκευτικές δυνατότητες του καθιστικού σας- ώστε να είναι πάντα τακτοποιημένο, κάτι απαραίτητο στα λίγα τετραγωνικά- τοποθετείστε απέναντι από το καναπέ μία μοντέρνα σύνθεση από ξυλο σε χρώμα βένγκε. Θα φιλοξενήσει όχι μόνο τη τηλεόραση και το σύστημα ήχου αλλά και βιβλία, cd, κουτιά με χρήσιμα αντικείμενα και ότι άλλο εσείς θελήσετε.


Αντί για φωτιστικό οροφής προτιμήστε ένα inox επιδαπέδιο φωτιστικό με κυρτό βραχίονα. Για τα διακοσμητικά αντικείμενα και μαξιλαράκια παίξτε με διαφορετικούς τόνους του λαδί, σκούρο καφέ, μπεζ και πινελιές λευκού.
πηγή:http://spitikaidiakosmisi.blogspot.com/2009/03/blog-post_11.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...