.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

tips ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ


Tips για την τέλεια νυφική κόμμωση
ImageΕπιθυμείτε την ημέρα του γάμου σας να έχετε το χτένισμα που πάντα ονειρευόσασταν; Να βγουν αληθινά τα όνειρά σας; Δώστε την ανάλογη βαρύτητα και προσοχή και διαβάστε τα dos και don'ts για υπέροχα μαλλιά
που σας προσφέρει το Τέλειος Γάμος.

Προγραμματίστε νωρίς

Αν θέλετε τα μαλλιά σας να είναι βαμμένα, να αποκτήσετε μια διαφορετική κουπ ή να βάλετε extensions, κάντε το περίπου ένα μήνα πριν από την ημέρα του γάμου σας. Ο παραπάνω χρόνος θα σας βοηθήσει να τα συνηθίσετε, να υιοθετήσετε το καινούργιο στυλ, έτσι ώστε να φαίνονται περισσότερο φυσικά. Επίσης, θα έχετε το χρόνο για να τα διορθώσετε, αν παρουσιαστεί οτιδήποτε απρόοπτο.

Μην βιαστείτε

Μην φτιάξετε τα μαλλιά σας πάρα πολύ νωρίς από την ώρα του γάμου σας και σε περίπτωση που θα τα σηκώσετε επάνω να μην είναι πολύ σφιχτά. Ο πονοκέφαλος θα σας χαλάσει την διάθεση, με αποτέλεσμα να χαθεί το πλατύ χαμόγελο από τα χείλη σας. Ξεκινήστε πριν το μακιγιάζ το βασικό μέρος του χτενίσματός σας και ολοκληρώστε το μετά την ολοκλήρωση του μακιγιάζ και λίγο πριν τις τελευταίες πινελιές.

Φροντίστε τα μαλλιά σας

Χαρίστε στα μαλλιά σας μια ιδιαίτερη περιποίηση την εβδομάδα πριν από τη γαμήλια μέρα και κουρέψτε τις άκρες 1-2 εβδομάδες πριν, για να σφίζουν από ζωντάνια και υγεία.

Κάντε την έρευνα σας

Προσπαθήστε να συμβουλευτείτε περισσότερους από έναν επαγγελματίες και ανακαλύψτε τον κατάλληλο για το δικό σας στυλ και γούστο. Ισως υπάρχει κάποιος στο κομμωτήριο που επισκέπτεστε τακτικά, που με ένα βλέμμα να σας πει τι σας ταιριάζει καλύτερα. Αν δεν ικανοποιηθείτε από εκεί, ζητήστε συστάσεις και επισκεφτείτε και άλλα κομμωτήρια, γιατί τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι διαφορετικά για το μεγάλο γεγονός από την καθημερινότητα. Δεν αποτελεί αναγκαία συνθήκη ένα κομμωτήριο με μεγάλο όνομα, να προσφέρει απαραίτητα και το καλύτερο αποτέλεσμα. Μην το ξεχνάτε αυτό και κάντε καλή έρευνα.

Ζητήστε βοήθεια

Αν προγραμματίζετε να φτιάξετε μόνη σας τα μαλλιά σας, κάντε το μόνο αν είστε 100% σίγουρη ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και τολμήστε το μόνο αν το έχετε ξανακάνει. Να έχετε όμως δίπλα σας και μια πολύ καλή και ειλικρινή φίλη σας, για να σας εκφράσει και τη δική της άποψη, αλλά και για να σας βοηθήσει. Η άποψή μας είναι ότι αν έχετε σκοπό να κάνετε κάτι περισσότερο από ένα απλό ίσιωμα, θα πρέπει να αναθέσετε σε επαγγελματία να επιμεληθεί το χτένισμα για τον γάμο σας.

Να παραμείνετε ο εαυτός σας

Σίγουρα επιθυμείτε να είστε η βασίλισσα της βραδιάς, αλλά προσπαθήστε να μην επιλέξετε κάτι που θα είναι εκτός του δικού σας στυλ και ύφους, ειδικά αν δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε. Κάντε τα δοκιμαστικά σας εγκαίρως, έτσι ώστε να αποβάλλετε το άγχος και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι κάτι που το χρειάζεστε… εδώ και τώρα!
Η συντακτική ομάδα του τέλειος γάμος
πηγή:http://www.teleiosgamos.gr/omorfia/nyfika-xtenismata/1520-tips-gia-tin-teleia-nyfikh-kommosi-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...