.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ


Κερί ή μήπως ξυράφι, κρέμα ή λέιζερ ; Τα βασανιστικά αυτά ερωτήματα παίρνουν τεράστιες διαστάσεις στο μικρό σου μυαλουδάκι , αφήνοντας σε με την απορία. Διάβασε παρακάτω τα πάντα για τους τρόπους αποτρίχωσης της πιο σέξι περιοχής στο κορμάκι σου!
Εσύ τι στιλ θέλεις;
Θα γίνω βραζιλιάνα: το βραζιλιάνικο δεν είναι άλλο από

μια λεπτή γραμμή κατά μήκος του πιο σέξι σημείου στο κορμάκι σου , με το υπόλοιπο να είναι εντελώς ξυρισμένο!
Σα σταρ του Χόλυγουντ: όταν λέμε Χόλυγουντ εννοούμε πολύ προσπάθεια από μεριάς σου προκειμένου η ευαίσθητη περιοχή σου να μην έχει ούτε ίχνος τρίχας. Και να ξέρεις ότι το τελείως άτριχο εκτιμάται τουλάχιστον από το αγόρι σου δεόντως!
Πώς θα τα πετύχεις:
Χαλάουα όπως λέμε κερί : αν αντέχεις τον πόνο τότε η χαλάουα είναι με το μέρος σου! Αν μέχρι τώρα προτιμούσες κάποιον άλλο τρόπο για να απομακρύνεις τις τριχούλες σου ίσως στην αρχή αντιμετωπίσεις ένα προβληματάκι από άποψη πόνου αλλά πραγματικά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει αφού θα περάσει καιρός μέχρι να ξαναδείς τριχούλες εκεί κάτω! Το μυστικό είναι βέβαια ότι η χαλάουα απλώνεται προς την κατεύθυνση της τρίχας και εσύ την τραβάς με δύναμη -έτσι ώστε να "πάρει" όλες τις τρίχες - προς την αντίθετη κατεύθυνση και δε θα σου πάρει πάνω από 20 λεπτάκια για να το πετύχεις τέλεια, εφόσον βέβαια έχεις κάνει και την αντίστοιχη εξάσκηση!
Τιπ για τη χαλάουα: Όποιο τρόπο και αν επιλέξεις , αν κάνεις την αποτρίχωση στο σπίτι φρόντισε να κάνεις τα εξής: καθάρισε την περιοχή με αντισηπτικό και σκούπισε το καλά μέχρι να στεγνώσει , βάλε λίγο ταλκ στην περιοχή , δοκίμασε το κερί για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι πολύ καυτό -το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να πάθεις κανένα έγκαυμα εκεί κάτω! Αφού τα κάνεις όλα αυτά άπλωσε την ποσότητα που χρειάζεται με μια λεπτή σπάτουλα αλλά πρόσεξε να απλώνεις από πάνω προς τα κάτω σε αντίθετη φορά δηλαδή από αυτή της τρίχας. Εκεί που οι τρίχες είναι πιο "δυνατές"το τράβηγμα που θα κάνεις για να τις αφαιρέσεις θα πρέπει να είναι πάντα σε αντίθετη κατεύθυνση για τέλειο αποτέλεσμα! Άμα με το καλό τελειώσεις με τη διαδικασία, τότε προτίμησε ένα βαμβακερό εσώρουχο και απόλαυσε το νέο σου μπικίνι!
Μυαλό ξυράφι: το ξυραφάκι μπορεί μέχρι τώρα να ήταν ο σύμμαχος σου στον αγώνα με τις αντιαισθητικές τριχούλες όμως θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ιδανικότερο για τα πόδια και τις μασχάλες σου παρά για την ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι και αυτό γιατί ο ερεθισμός υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι πιο έντονος. Αν εξακολουθεί  είτε γιατί είναι λύση ανάγκης ή απλά γιατί σε βολεύει  να επιμένεις να θέλεις να χρησιμοποιήσεις ξυραφάκι εκεί κάτω φρόντισε πρώτα να έχεις προμηθευτεί αφρό ξυρίσματος που θα κάνει την όλη διαδικασία πολύ πιο εύκολη. Για τέλειο ξύρισμα το κλειδί δεν είναι άλλο παρά να ξυρίζεις- με το  κατάλληλο ξυραφάκι- αντίθετα από μεριά της τρίχας. Μετά το ξύρισμα η ενυδάτωση με την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα είναι απαραίτητη για ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Κρέμα αποτρίχωσης: η κρέμα είναι μια εύκολη λύση που όμως αν η τρίχα σου είναι αρκετά σκληρή μπορεί να μην σου εξασφαλίσει τέλειο αποτέλεσμα! Η κρέμα αποτρίχωσης που θα βρεις στο εμπόριο εφαρμόζεται εύκολα με σπάτουλα και δεν έχεις παρά να  την αφήσεις να δράσει ανάλογα με τις οδηγίες και στη συνέχεια να τις απομακρύνεις με τη βοήθεια της σπάτουλας πάλι!
Λέιζερ : το λέιζερ είναι η ιδανική επιλογή που θα σου λύσει τα χέρια αφού οι τρίχες θα κάνουν πολύ καιρό να ξαναεμφανιστούν! Σαν μέθοδος είναι πολύ ασφαλής αν γίνει από καλούς γιατρούς και το όλο κόνσεπτ στηρίζεται στο ότι το λέιζερ είναι ένα μηχάνημα που με το φως που παράγει καταστρέφει την τρίχα χωρίς να έχεις επιπτώσεις βέβαια στο σώμα. Έχε κατά νου ότι η αποτρίχωση με λέιζερ είναι ότι πιο ακριβό κυκλοφορεί αφού η μέση επίσκεψη μπορεί να κοστίζει από 30 έως 80 με 100 ευρώ ενώ ανάλογα με την τρίχα θα πρέπει να σε ενημερώσουν πόσες επισκέψεις θα χρειαστείς για να απαλλαγείς μια για πάντα από τις ανεπιθύμητες τριχούλες!
Από την Ελένη Αναστασάκη
πηγή:womenonly.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...