.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΤΟ FENG SHYI ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ



 Εάν λοιπόν έχει βαλτώσει ο έρωτας στη ζωή σας ή είναι ανύπαρκτος, εάν η υγεία σας χρειάζεται βελτίωση ή εάν ψάχνετε μια νέα ή διαφορετική προοπτική στη ζωή σας, οι πιο κάτω απλές συμβουλές ίσως να μπορέσουν να βοηθήσουν σ’ ένα νέο ξεκίνημα.Είναι αλήθεια ότι υπό κανονικές συνθήκες, το ένα τρίτο της ζωής μας - κατά μέσον όρο – το περνάμε στην κρεβατοκάμαρά μας. Κι όμως, συνήθως δεν το σκεφτόμαστε έτσι, με αποτέλεσμα να μην διαθέτουμε την απαραίτητη προσοχή σ’ αυτό το χώρο και να  σκορπάμε περισσότερα χρήματα για άλλους χώρους, στην προσπάθειά μας να εντυπωσιάσουμε φίλους και γνωστούς με το σπίτι μας.

Αλλάξτε όσο περισσότερα μπορείτε. Την επίπλωση, το χρώμα στους τοίχους και τα διάφορα άλλα αντικείμενα του δωματίου, έχοντας πάντα στο βάθος του μυαλού σας την κεντρική ιδέα, ότι το δωμάτιο αυτό θα πρέπει να αποπνέει συναίσθημα, ευαισθησία και ηρεμία. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε αυτές τις αρχές και ενσωματώστε τες στη συνολική αισθητική λογική του σπιτιού σας.

Εάν ενδιαφέρεστε για μια ριζική αλλαγή, θα πρέπει να αποφασίσετε την ολοκληρωτική αλλαγή του decor μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας.
Με άλλα λόγια, δεν θα πρέπει να αγοράστε καινούργια έπιπλα που θα είναι στην ίδια λογική με τα προηγούμενα, γιατί θα καταλήξετε στο ίδιο, παλιό και κακό πλαίσιο, που είχε πριν η ζωή σας.
Εάν έχετε τη δυνατότητα, αποφασίστε την αγορά ενός άνετου ξύλινου κρεβατιού. Αποφύγετε τα μεταλλικά κρεβάτια, γιατί μπορούν να κατευθύνουν την ενέργεια με τέτοιο τρόπο, που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην υγείας σας. Παράλληλα, προσπαθήστε να αποφύγετε να τοποθετήσετε κοντά στο κρεβάτι σας ηλεκτρικές συσκευές.  
Ελέγξτε το επίπεδο φωτισμού και διαπιστώστε εάν δεν είναι πάρα πολύ σκληρό (yang) ή πάρα πολύ αμυδρό (yin).
Είναι καλό στο χώρο της κρεβατοκάμαρας να μην υπάρχουν ενοχλητικοί ήχοι και σ’ αυτή την περίπτωση προσπαθήστε να τους ελαττώσετε. 
Αποφύγετε τα μεγάλα φυτά μέσα στην κρεβατοκάμαρα. 

 Αποφύγετε τους μεγάλους καθρέφτες σ’ αυτό το δωμάτιο, εάν έχετε προσέξει ότι δεν κοιμάστε καλά.
Αποφύγετε τα μυτερά μεταλλικά αντικείμενα στην κρεβατοκάμαρα (μαχαίρια, μεταλλικούς άξονες, σπαθιά, ψαλίδια, κ.λπ.).
Φτιάξτε ένα κεφαλάρι για το κρεβάτι σας και τοποθετήστε απέναντι από τον πιο μεγάλο και μονοκόμματο τοίχο στο δωμάτιο.  
Εάν το κρεβάτι σας είναι στην ίδια πλευρά με την πόρτα, τοποθετήστε ένα κρύσταλλο ανάμεσα στο κρεβάτι και την περιοχή της πόρτας.
http://fe-mail.gr/pages/posts/decoration/decoration3292.php

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...