.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΑΣΠΟΝΔΗ ΦΙΛΗ από την Katia




Την ξέρεις από το σχολείο. Είσαστε φίλες από τότε στην ίδια παρέα. Εσύ είχες περισσότερες κατακτήσεις από εκείνη αλλά πάντα πίστευες πως και εκείνη είχε το δικό της ιδιαίτερο στιλ. Εκείνη πάλι ήταν πολύ απασχολημένη με σένα για να το δει αυτό!
Είχες ψιλιαστεί ότι σε ζήλευε αλλά υπήρχαν κάποιες φορές που περνούσατε τόσο καλά που ξέχναγες αμέσως οτιδήποτε σε προβλημάτιζε.
Μέχρι που ήρθε εκείνη η μέρα που επιβεβαίωσες όλα εκείνα που δεν ήθελες να παραδεχθείς:
της αποκάλυψες ότι είσαι καψούρα με τον Στέφανο, έναν τύπο από μια καινούργια παρέα που γνωρίσατε πρόσφατα.
Ξαφνικά άρχισε να τον προσέχει περισσότερο. Όποτε βγαίνατε όλοι μαζί, του έκανε νάζια και προσπαθούσε να του τραβήξει την προσοχή. Κάθε φορά που ερχόταν απ΄το σπίτι σου για να φύγετε μαζί σε σκάναρε με παράξενο , αψυχολόγητο στιλ που σου έφερνε αμηχανία. Όποιο ρούχο δεν σου πήγαινε, εκείνη σου΄λεγε πως είναι υπέροχο! Σου πρότεινε πολύ έντονο μακιγιάζ, ενώ είχε ακούσει τον Στέφανο να λέει ότι δεν του αρέσει καθόλου το πολύ βάψιμο στις γυναίκες! 
Όταν της είπες δε ότι θέλεις να ξεκινήσεις κάτι μαζί του, σου έλεγε να μην είσαι χαζή και χάσεις την ελευθερία σου! Όταν της έλεγες κάποιες κινήσεις που έδειχναν το ενδιαφέρων του, εκείνη σε έβγαζε τρελή!
Μέχρι που ο Στέφανος έγινε δικός σου και εκεί τα είδε όλα! Άρχισε να του βάζει λόγια για σένα, ενώ παράλληλα σου διαμαρτυρόταν πως την έχεις γράψει τώρα που βρήκες γκόμενο. 
Το τελικό χτύπημα έγινε ένα βράδυ σε ένα club. Εσύ ήσουν τουαλέτα και εκείνη την έπεφτε κανονικά στο αγόρι σου! Ο Στέφανος σαν κύριος την έστειλε με τρόπο και όταν επέστρεψες σου τα πε όλα. 
Δεν είπες τίποτα, μονάχα χάθηκες μαζί του μέσα στη νύχτα.
Δεν ξαναμιλήσατε ποτέ. 
Στεναχωρήθηκες λίγο, αλλά ανακουφίστηκες που δεν σε περιτριγύριζε πλέον η αρνητική της ενέργεια!
Άλλωστε η ζωή είναι πολύ μικρή για να την μοιραζόμαστε με ανθρώπους που δεν μας αξίζουν!  Έτσι δεν είναι;!
Katia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...