.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

1. Πίνετε καθημερινά άφθονο νερό. Το ιδανικό είναι να καταναλώνετε δύο λίτρα την ημέρα για να αποβάλλετε τις τοξίνες από τα κύτταρά σας. Σε περίπτωση που το ξεχνάτε συστηματικά,μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας  ένα μπουκαλάκι νερό το οποίο θα πίνετε.


2. Χρησιμοποιήστε ένα μηχανισμό μασάζ (υπάρχουν πολλοί στην αγορά )ο οποίος κατά την εφαρμογή του επιταχύνει συστηματικά την κυκλοφορία του αίματος καταπολεμώντας αισθητά την όψη φλοιού του πορτοκαλιού Οι κινήσεις να είναι κυκλικές από κάτω προς τα πάνω. Αν, τώρα δεν επιθυμείτε να αγοράσετε συσκευή μασάζ, τις κυκλικές κινήσεις μασάζ, μπορείτε να τις κάνετε και με τα χέρια. Ή τέλος, αγοράστε μία βούρτσα σώματος, ή ένα σκληρό σχετικά σφουγγάρι και τριφθείτε πριν κάνετε μπάνιο. Κάνετε έντονες κινήσεις στις περιοχές που εμφανίζουν κυτταρίτιδα, αλλά με προσοχή όχι βίαιη πίεση που θα προκαλέσει γρατζουνιές. Αυτό καθαρίζει το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα και ενισχύει την ροή του αίματος στην περιοχή.

3. Χρησιμοποιείστε ένα καλό λάδι για μασάζ και μην ξοδεύετε τα χρήματά σας για κρέμες κατά της κυτταρίτιδας, διότι, λόγω της ελάχιστης απορρόφησής της δεν φθάνει στο χόριο άρα είναι αναποτελεσματική.

4. Για πιο ενισχυμένα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε και τα χέρια σας, και τη συσκευή μασάζ

5. Αποφύγετε το υπερβολικό αλάτι στη διατροφή σας αλλά και τα τηγανητά φαγητά.

6. Αντικαταστήστε τον καφέ με πράσινο τσάι και τη σόδα με φρουτοχυμούς. Καταναλώνετε πολύ ψάρι και σαλάτες

7. Επιδιώξτε να γυμνάζεστε για 20 λεπτά καθημερινά.

8. Αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

9. Πίνετε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό την ημέρα. (Μόνο της η πόση νερού θα σας βοηθήσει στο 50%)

πηγή: newsit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...