.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΓΑΜΟ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ?

Η εποχή που η ατζέντα μας γεμίζει με κοινωνικές υποχρεώσεις όπως γάμους και βαφτίσια έφτασε. Ο καλός καιρός είναι με το μέρος μας και οι προσκλήσεις με αναγραφόμενο τόπο και χρόνο μυστηρίου κατέφθασαν. Το πρώτο πράγμα δε που έρχεται στο μυαλό όλων μας όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει είναι « Τι θα φορέσω;».

Η απάντηση σε αυτήν την κρίσιμη για το κοινωνικό status μας ερώτηση έρχεται πιο εύκολα αν ακολουθήσετε τους παρακάτω κανόνες:





1.
 Ντυθείτε καλά! Μην φοβηθείτε να στολιστείτε, αντιθέτως αποφύγετε το dress down διότι μιλάμε για μια μέρα χαράς, και ένα γεγονός στο οποίο θα τιμήσετε αυτούς που σας κάλεσαν και θα μοιραστείτε την χαρά τους. Έτσι όσο πιο καλά ντυμένη είστε τόσο το καλύτερο. Αφήστε που θα αποτυπωθείτε στις φωτογραφίες που θα συνοδεύουν για μια ζωή το ζευγάρι που παντρεύεται.
2. Ξεχάστε τα σέξι ρούχα. Οτιδήποτε πολύ αποκαλυπτικό σίγουρα δεν θα δείχνει κομψό μέσα σε μια εκκλησία, ή ακόμα και αν ο γάμος είναι πολιτικός, το υπερβολικά σέξι δεν αρμόζει σε ένα τέτοιο μυστήριο.
3. Φορέστε κάτι χαρούμενο...εν προκειμένω οι φετινές τάσεις του floral των prints και των  sorbet αποχρώσεων μπορούν εύκολα να σας καλύψουν στιλιστικά για έναν γάμο.
4. Προετοιμαστείτε για τις ιδιαίτερες συνθήκες που θα επικρατούν στον γάμο. Διαβάστε προσεκτικά την πρόσκληση και προσαρμόστε το ντύσιμο σας αναλόγως. Για παράδειγμα αν υπάρχει cocktail σε γκαζόν αποφύγετε τα στιλέτο τακούνια και προτιμήστε σανδάλια ή πλατφόρμες. Εξοπλιστείτε επίσης με μια ταιριαστή εσάρπα για τυχόν κακοκαιρία. Δεν θέλετε να καταλήξετε να φοράτε ένα άχαρο αντρικό σακάκι πάνω από το καλοδιαλεγμένο φόρεμα σας!
5. Αποφύγετε το λευκό χρώμα (μονόχρωμο) στο φόρεμα σας...για ευνόητους λόγους που μπορούν να εκνευρίσουν μια νυφούλα.
6. Φορέστε αδιάβροχη μάσκαρα γιατί ποτέ δεν ξέρετε μέχρι που μπορεί να φτάσει η συγκίνηση σας και αρνηθείτε το glitter στο μακιγιάζ για να μην μοιάζετε με νύφη to be σε πρόβα μακιγιάζ!
7. Φροντίστε το φόρεμα σας να μην σας περιορίζει στις κινήσεις σας...μην ξεχνάτε ότι ενός γάμου πολλοί χοροί έπονται και σίγουρα δεν θέλετε να καθηλωθείτε σε μια καρέκλα λόγω ενός πολύ στενού ή άβολου φορέματος.
πηγή:myself.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...