.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΣ?


Έχετε σκεφτεί ποια θα ήταν η ιδανική εικόνα του εαυτού σας; Εάν όχι, μην καθυστερείτε! Φαντασιωθείτε αυτήν την ιδανική εκδοχή του εαυτού σας…η εικόνα που φαντάζεστε θα σας «αφυπνίσει» συναισθηματικά και έτσι θα έχετε το καλύτερο κίνητρο για να κάνετε την ιδανική εκδοχή του εαυτού σας, πραγματικότητα!
Αυτή η νέα εικόνα που επιθυμείτε δημιουργεί μια σχεδόν αναζωογονητική επιθυμία να ξεκινήσετε έναν εσωτερικό διάλογο με τον ίδιο σας τον εαυτό για να ανακαλύψετε πως θα μπορέσετε να γίνετε ακόμη καλύτερες! Αφεθείτε στη
διαίσθησή σας και εκείνη αυτομάτως θα σας υπαγορεύσει να επενδύσετε σε θετικές αλλαγές του στυλ σας! Το ταξίδι για την ανανέωση του στυλ σας θα είναι μια δυνατή εμπειρία και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να αναδείξετε πολλά σημεία του εσωτερικού σας κόσμου. Γιατί η ανανέωση του στυλ δεν είναι απλά ένα γεγονός, είναι μια διαδικασία. Δεν συμβαίνει σε 30 λεπτά, όπως βλέπουμε στην τηλεόραση, αλλά αντιθέτως απαιτείται χρόνος και προσπάθεια για μια πραγματικά θεαματική αλλαγή. Όχι μόνο για να φανούν τα αποτελέσματα της αλλαγής μας, αλλά κυρίως για να εξοικειωθούμε εμείς με το νέο μας εαυτό και να μπορέσουμε να φωτίσουμε από μέσα αυτό που φαίνεται καινούργιο από έξω. Απολαύστε το σώμα σας όπως είναι σήμερα, αγαπήστε αυτό που είστε σήμερα και όχι αυτό που ήσασταν 10 χρόνια πριν. Κάθε μέρα είναι γιορτή και θα είναι ακόμα ομορφότερη εάν αποδεχτείτε αυτό που πραγματικά είστε!
Μην αφήσετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας να σας κυριέψουν…ο φόβος της αλλαγής και η ρουτίνας της καθημερινότητας θα είναι δυο από τα πιο σημαντικά εμπόδια που θα συναντήσετε στην προσπάθειά σας να αναδείξετε το νέο σας «εγώ».
Όταν, όμως, επιτύχετε αυτή τη νέα εκδοχή του εαυτού σας, θα αισθανθείτε πιο ευτυχισμένες, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα έχετε περισσότερες επιτυχίες στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Γιατί δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό από μια ισορροπημένη σχέση ανάμεσα στην εσωτερική και εξωτερική εικόνα του εαυτού σας!
Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε πιο γρήγορα και εύκολα το νέο σας εαυτό:
1) Ξεκαθαρίστε στο μυαλό σας πως ακριβώς θα είναι αυτό το νέο look που θα υιοθετήσετε. Θέλετε απλά να αλλάξετε κούπ, θέλετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας ή θέλετε ένα total make-over; Σκεφτείτε τι θέλετε να αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει στον εαυτό σας, από το σώμα σας μέχρι τα παπούτσια σας!
2) Ζητήστε τη γνώμη της οικογένειάς σας, των έμπιστων φίλων και των συναδέλφων σας. Ρωτήστε τους τη γνώμη τους για την εμφάνισή σας, καθώς και τι θα άλλαζαν εκείνοι σε εσάς. Μην πάρετε προσωπικά αυτά που θα σας πουν και μην θυμώσετε με αυτά που θα ακούσετε. Υποτίθεται πως οι άνθρωποι που επιλέξατε να συμβουλευτείτε είναι άνθρωποι που σας αγαπούν και ό,τι κι αν πουν θα το πουν καλοπροαίρετα και για το δικό σας καλό. Έτσι, εάν σας πουν πως αυτή η φράντζα που κόψατε τελευταία δεν σας κολακεύει καθόλου ή ότι τον τελευταίο καιρό έχετε παχύνει και χρειάζεστε λίγο γυμναστήριο, μην σας πάρει από κάτω. Το πιο πιθανό είναι οι άνθρωποι αυτοί να έχουν δίκιο κι εσείς καλό θα ήταν να τους ακούσετε!
3) Ξεφυλλίστε μερικά περιοδικά μόδας και κόψτε όσες φωτογραφίες αντιπροσωπεύουν αυτό που θα θέλατε να γίνετε. Διαλέξτε ό,τι σας εκφράζει περισσότερο, και επειδή μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, εύκολα θα καταλάβετε ποιο είναι το στυλ και το look που αναζητάτε.
4) Προσπαθήστε να προσθέτετε κάθε μέρα ένα μικρό λιθαράκι στη νέα ανανεωμένη εικόνα σας. Χτενίστε τα μαλλιά σας διαφορετικά απ’ότι συνήθως, δοκιμάστε ένα καινούργιο ρουζ, αγοράστε μια καινούργια μπλούζα, ένα κόσμημα, ένα νέο άρωμα…
5) Η τελευταία και πιο extreme, αλλά ταυτόχρονα και πιο επαγγελματική λύση είναι να ζητήσετε τη βοήθεια ενός στυλίστα ή ενός image maker που θα δουλέψουν με γνώση πάνω στο στυλ που θέλετε να υιοθετήσετε. Γιατί οι επαγγελματίες ξέρουν πώς να καλύπτουν τα αδύνατα σημεία στην εμφάνιση μιας γυναίκας και πώς να αναδεικνύουν πλήρως αυτά που τις κολακεύουν. Ένας στυλίστας ή ένας image maker θα σας κάνει να αγαπήσετε αυτό που είστε και θα σας βοηθήσει να νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση! Και αυτό χωρίς να χρειάζεται πάντα να είναι παρόν. Γιατί με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μπορείτε να λαμβάνετε τις συμβουλές και τις υπηρεσίες τους και μέσω τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου!
Δεν είναι πάντα εύκολο να προχωρήσει κανείς σε μια δραστική αλλαγή της εικόνας του, καθώς το παλιό και γνώριμο στυλ μας συχνά μάς προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά.
Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε σταδιακά τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην αλλαγή και τότε είναι σίγουρο πως θα πετύχετε κάθε στόχο που έχετε βάλει στη ζωή σας. Η δύναμη που πηγάζει από μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση είναι ικανή να κατακτήσει τον κόσμο! Ο φόβος είναι για τις αδύναμες. Επενδύστε στον εαυτό σας, γιατί το αξίζετε!!! πηγή:http://www.womans.gr/3/μήπως-το-στυλ-σας-χρειάζεται…αναβάθμ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...