.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΟΡΓΑΣΜΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ



Σπας το κεφάλι σου και αναρωτιέσαι πώς τα καταφέρνουν ορισμένες γυναίκες και έχουν τον οργασμό στο τσεπάκι τους. Μάλιστα, δεν μιλάμε απλά για έναν οργασμό, αλλά για πολλούς -τη στιγμή που εσύ ψάχνεις με το φανάρι τον έναν. Μην ανησυχείς! Σου αποκαλύπτουμε τα πιο μεγάλα μυστικά των πολυοργασμικών γυναικών.


Μυστικό Νούμερο 1: προετοιμάσου για έναν οργασμό που θα σε ταρακουνήσει κάθε φορά που κάνεις σεξ

Οι πολυοργασμικές γυναίκες δεν περιμένουν να έρθει ο οργασμός με προσευχές και παρακλήσεις. Αντίθετα, είναι σίγουρες ότι θα δουν πυροτεχνήματα διαρκείας κάθε φορά που πέφτουν στο κρεβάτι με τον παρτενέρ τους. Πείσε τον εαυτό σου ότι δεν θα σηκωθείς από το κρεβάτι εάν δεν ''τελειώσεις''.

Δεν πρέπει να ξεκινάς μια ερωτική συνεύρεση με την απορία του εάν θα νιώσεις τον οργασμό, αλλά με το πόσες φορές θα τελειώσεις και πώς θα τα καταφέρεις.

Αν μια στάση ή ακόμα και ένας σύντροφος δεν σε εκφράζει σεξουαλικά, συνέχισε να προσπαθείς μέχρι να βρεις εκείνη τη στάση ή εκείνο τον άνδρα που θα σε "απογειώσει".

Πάρε για παράδειγμα τα αρσενικά. Ένας άνδρας ξέρει ότι θα έρθει σε οργασμό πριν καν ξεκινήσει. Υιοθέτησε κι εσύ μια τέτοια στάση και δεν θα προλαβαίνεις να μετράς οργασμούς.

Μυστικό Νούμερο 2: άδειασε το μυαλό σου για να βρεις τον οργασμό σου

Για να μπορείς να τελειώσεις κάθε φορά που κάνεις σεξ, είναι πολύ σημαντικό το να καθαρίσεις το μυαλό σου. Εμείς οι γυναίκες σκεφτόμαστε πολύ ακόμα και στο κρεβάτι. Γι' αυτό και οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη ενόχληση, μπορεί να επηρεάσει και τη σεξουαλική μας απόδοση.

Λίγο πριν τη βραδιά πάθους που ετοιμάζεσαι να ζήσεις, άδειασε το μυαλό σου από κάθε σκέψη και άγχος που μπορεί να σε βγάλει από το δρόμο του οργασμού.

Κατά τη διάρκεια του σεξ, αντί να κάνεις σκέψεις που θα σε απορροφήσουν, προσπάθησε να φέρεις στο μυαλό σου τις στιγμές που εξελίσσονται στο κρεβάτι: το αγόρι σου που πιάνει το στήθος σου, το ιδρωμένο του κορμί αλλά και το πώς αντιδράς εσύ σε αυτά τα ερεθίσματα.

Μυστικό Νούμερο 3: βάλε όλο σου το ταμπεραμέντο 

Φαντάσου πόσο δύσκολο θα ήταν να χορέψεις σάλσα ακολουθώντας τις οδηγίες ενός... εγχειριδίου! Αδύνατον!

Όπως ο χορός που βγαίνει από μέσα μας, έτσι και ο οργασμός θέλει όρεξη, πάθος και ταμπεραμέντο για να έρθει. Ξέχνα τα ταμπού που έχεις στο σεξ και δοκίμασε στάσεις και καταστάσεις μέχρι να βρεις αυτή που λειτουργεί σε σένα και όχι αυτή που απλά νομίζεις ότι σου ταιριάζει.

Στριπτίζ, ερωτικά βοηθήματα, ταινίες πορνό και οτιδήποτε άλλο είναι θεμιτό στον δρόμο προς τον οργασμό.

Μυστικό Νούμερο 4: πες ναι στη μονογαμία

Νομίζεις ότι εάν τρως φασολάδα κάθε μέρα, γρήγορα θα την σιχαθείς; Κι όμως, οι περισσότερες πολυοργασμικές γυναίκες είναι εκείνες που δίνονται σε έναν άντρα και μόνο. Η σεξουαλική μονογαμία (και όχι μόνο) μπορεί να σου προσφέρει απίστευτους οργασμούς.

Μέσα από την εμπειρία, το ζευγάρι δένεται περισσότερο, γνωρίζει τα μυστικά ο ένας του άλλου και τις ερωτογενείς ζώνες του και ο οργασμός έρχεται γρηγορότερα και ευκολότερα.

Είναι σαν να σου ετοιμάζει ένα διαφορετικό πιάτο ο ίδιος σεφ. Ούτε χρειάζεται να βαρεθείς, ούτε να σιχαθείς το φαγητό που σου φτιάχνει γιατί κάθε μέρα είναι ευκαιρία για νέες γεύσεις.

Μυστικό Νούμερο 5: μην αφήνεις τις στάσεις και τα "κόλπα" που έχουν αποτέλεσμα

Αυτό που νιώθεις σαν οργασμό, είναι η ρυθμική σύσπαση κάποιων από τους πυελικούς σου μύες. Έτσι, αν μια συγκεκριμένη στάση εξυπηρετεί την σύσπαση των πολύτιμων αυτών μυών, δεν χρειάζεται να την θυσιάζεις για χάρη της ποικιλίας στον έρωτα.

Εννοείται, πως κάθε φορά μπορείτε να πειραματίζεστε με στάσεις και καταστάσεις που σας διεγείρουν, αλλά το να επιστρέφεις και στα κλασικά ή σε στάσεις που φέρνουν τον μεγάλο Οργασμό δεν είναι κακό ή επιλήψιμο.

Μυστικό Νούμερο 6: οργασμός να' ναι...

Μην είσαι επικριτική με τους οργασμούς σου. Κάποιες γυναίκες αδιαφορούν για τους κλειτοριδικούς οργασμούς για παράδειγμα, και περιμένουν τον κολπικό οργασμό σαν σωτήρα.

Μάθε να εκτιμάς την πιο μικρή διέγερση και ηδονή για να έρθει και ο μεγάλος ο οργασμός. "Μάζευε κι ας είναι ρώγες" -που λέει και ο λαός. Έτσι κι αλλιώς, το σεξ υποτίθεται ότι πρέπει να είναι διασκεδαστικό.

Το να του προσδίδεις διαστάσεις μυθικές και να τρέχεις σε ένα ατελείωτο κυνήγι του χαμένου Οργασμού, θα σου κοστίσει χρόνο και όρεξη, που θα μπορούσες να διαθέσεις στους μικρούς οργασμούς.

Πηγή: womenonly

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...