.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΔΥΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ


Ο άντρας Δίδυμοι, δίνει με μια πρώτη ματιά την εντύπωση ενός ανέμελου παιδιού, παρά ενός δυναμικού άντρα κυνηγού, όπως ο Κριός ή ο Τοξότης. Ζωηρός και αεικίνητος, διασκεδαστικός και πνευματώδης, συγκινεί τις γυναίκες τόσο με την ευχάριστη προσωπικότητά του, όσο και με την χαριτωμένη εμφάνιση του.

Ψηλός, αθλητικός, με διαπεραστικό βλέμμα πουλιού και μαγουλάκια, με μια απρόσμενα μπάσα φωνή, συνήθως αποπνέει μια παιδική αθωότητα που τον κάνει δημοφιλή στο άλλο φύλο. Είναι ενθουσιώδης, ερωτύλος, καρδιοκατακτητής, αλλά όσο έυκολα ανάβει, τόσο απότομα σβήνει, γεγονός που του έχει χαρίσει την όχι πολύ κολακευτική φήμη του αναξιόπιστου συντρόφου..


Άντρας δίδυμος (Πώς να κερδίσει μία γυναίκα έναν άντρα δίδυμο)

Ο δίδυμος ανήκει στα μεταβλητά ζώδια, είναι ένα ζώδιο του αέρα. Ο άντρας δίδυμος προσεγγίζει τον έρωτα με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζει την ίδια τη ζωή. Για έναν άντρα δίδυμο ο έρωτας ταυτίζεται με την αναζήτηση νέων και διαφορετικών εμπειριών. Ο άντρας δίδυμος είναι το πιο επικοινωνιακό ζώδιο, έχει νεανική φύση και χρησιμοποιεί το μυαλό του ακόμη και σε ερωτικά ζητήματα.
Μία γυναίκα που θέλει να κερδίσει έναν άντρα δίδυμο πρέπει να είναι δραστήρια και έξυπνη. Ο άντρας δίδυμος ελκύεται από τις γυναίκες που είναι ευρηματικές και που δεν μένουν στάσιμες γιατί ο ίδιος απεχθάνεται τη στασιμότητα.
Ο άντρας δίδυμος απεχθάνεται τη ρουτίνα, γι' αυτό το λόγο πρέπει μία γυναίκα να νιώσει την ανάγκη που έχει να είναι ελεύθερος και να μην τον καταπιέσει.
Η εξωτερική εμφάνιση μιάς γυναίκας παίζει σημαντικό ρόλο για έναν άντρα δίδυμο. Θέλει η γυναίκα που θα τον κερδίσει να είναι περιποιημένη και ο ίδιος να νιώθει πως είναι πρότυπο ομορφιάς και θηλυκότητας.
Η γυναίκα που θέλει να μπει στη ζωή ενός άντρα, που ανήκει στο ζώδιο των διδύμων, πρέπει να είναι συνέχεια σε κίνηση και να είναι εφευρετική. Είναι καλό έναν άντρα δίδυμο να μην τον κάνει μία γυναίκα να νιώσει πλήξη.
Το σίγουρο είναι ότι ένας άντρας δίδυμος μπορεί να χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε μία γυναίκα, για όσο χρονικό διάστημα μείνει μαζί της.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...