.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ASTROLOGIA :ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Πρέπει να προγραμματίσετε την κάθε σας κίνηση πριν προσεγγίσετε μια γυναίκα που σας αρέσει πολύ. Η πνευματική επαφή είναι απαραίτητη για εσάς πριν να προχωρήσετε σε μια σεξουαλική επαφή. Είστε γενναιόδωροι, ανοικτοί και ειλικρινείς. Επιθυμείτε να αναμιγνύεστε στα ενδιαφέροντα της συντρόφου σας .
Είστε κάπως ντροπαλοί και θα περιμένετε αρκετές φορές από τις γυναίκες να κάνουν την πρώτη κίνηση.



Δεν μπορείτε να ζήσετε μέσα σε μια σχέση εάν είναι αυταρχική ή περιοριστική. Αν και εμφανίζεστε αρκετά κοινωνικοί και εξωστρεφείς, είστε πραγματικά στο βάθος συναισθηματικοί και τρυφεροί. Παρόλο που στο σεξ είστε πρωτότυποι και εφευρετικοί, είστε και πολύ ονειροπόλοι και ρομαντικοί. Θα ψάξετε για μια σύντροφο που είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει την αναζήτηση σας για έντονες σεξουαλικές εμπειρίες. Ερωτεύεστε γρήγορα αλλά είστε διστακτικοί όταν πρόκειται να δεσμευθείτε.


Κερδίστε τον άντρα Υδροχόο

Οι άντρες Υδροχόοι είναι πανέξυπνοι , αρκετά απελευθερωμένοι και αγαπούν την ελευθερία τους. Μπορείτε να τους κερδίσετε εύκολα μιας και δεν είναι τόσο σταθεροί στις σχέσεις τους. Θέλουν ποικιλία στην ερωτική τους ζωή και βαριούνται εύκολα. Δεν πρέπει να τους καταπιέσετε να ακολουθήσουν αυτό που θέλετε εσείς , δεν πρέπει να τους εξαναγκάσετε να ακολουθήσουν πράγματα που δεν τους εκφράζουν και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προσπαθήσετε να τους απομακρύνετε από τους φίλους τους. Λατρεύει την πολυτέλεια και την περιποίηση και εάν του την προσφέρετε σε συνδυασμό με μια άψογη εμφάνιση θα είστε η γυναίκα της ζωής του.
http://sxeseis.gr/ks_viewthread.php?tid=8033

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...