.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ASTROLOGIA : GUNAIKA LEON








Γενικά χαρακτηριστικά και Ψυχολογικές τάσεις
Κύρια χαρακτηριστικά του Λέοντα είναι 
η δύναμη, η ακτινοβολία, η υπερηφάνεια, η ηγεσία, η αξιοπρέπεια, η γενναιοδωρία, η ευγένεια, αλλά και ο εγωισμός, το πείσμα, τα μεγαλεπήβολα σχέδια και η ματαιοδοξία. Είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς της ζωής του και


έχει την αίσθηση ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα μόνος του. Ενθουσιάζεται εύκολα με κάποιο ιδανικό και θα το υποστηρίξει μέχρι τελικής πτώσης. Έχει σταθερότητα στις αντιλήψεις και τα πιστεύω του και συχνά είναι αμετακίνητος, ενώ έχει πολύ καλές και έξυπνες ιδέες για το κάθε τι.

Είναι γενναιόδωρος σε μεγάλο βαθμό και μπορεί να ξεχάσει όσο και να συγχωρήσει αυτούς που συχνά του έχουν κάνει κακό. Ανάλογα πράττει και με εκείνους που αγαπάει, όπου είναι πάντα πρόθυμος να τους βοηθήσει και να ριψοκινδυνέψει γι αυτούς. Του αρέσει ιδιαίτερα ένα εύθυμο περιβάλλον γεμάτο φως και όμορφα χρώματα, ενώ έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη φύση, όπως και για την διασκέδαση και τα παιχνίδια. 
Συχνά τον προσελκύει η τέχνη και έχει πολύ καλό γούστο. Προχωράει μπροστά και στηρίζεται στην έμφυτη αυτοπεποίθησή που τον στηρίζει πάντα. Η κοινωνική θέση που αποκτάει είναι αξιοζήλευτη και πολλές φορές φτάνει να έχει υψηλά και τιμητικά αξιώματα.

Ξέρει με ποιον τρόπο θα φτάσει στην κορυφή και θα πετύχει επαγγελματικά, αφού τα βήματά του είναι αργά αλλά σταθερά. Αποκτάει νωρίς οικονομική ανεξαρτησία, εξαιτίας κυρίως των πολύ έξυπνων ιδεών καθώς και της δικής του προσωπικής εργασίας. Λόγο όμως της υπερβολικής σπατάλης που τον διακρίνει και γενναιοδωρίας του προς τους άλλους, συχνά αποκτάει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά το καλό του αστέρι τον βοηθάει να ανακτήσει και πάλι όλα όσα έχασε. Έχει πολλούς φίλους και άλλους τόσους γνωστούς, με υψηλή κοινωνική θέση και τον υποστηρίζουν σε κάθε του βήμα, ενώ αυτός με την σειρά του είναι ιδιαίτερα πιστός και έμπιστος ως φίλος. Οι εχθροί που έχει τον ζηλεύουν για το κύρος και την προσωπικότητά του και συνήθως τους γνωρίζει.

Στις διαπροσωπικές του σχέσεις είναι ασταθής, ευέξαπτος και γεμάτος πάθος. Θέλει και συνήθως έχει πολλές σχέσεις στη ζωή του, αλλά όταν αγαπήσει πραγματικά δίνεται ολοκληρωτικά με όλη την καρδιά του στο ταίρι του και αφοσιώνεται. Είναι πολύ δοτικός, τρυφερός, περιποιητικός και μπορεί να κάνει ασύλληπτα πράγματα για τον άλλον, ενώ παράλληλα αυξάνεται η δημιουργικότητά του. Ο γάμος του αργεί να έρθει, είτε έρχεται σε μικρή ηλικία και συχνά δεν είναι ιδιαίτερα πετυχημένος, λόγω των εντάσεων που υπάρχουν από την ασυμφωνία με το έτερον ήμισυ.
Λατρεύει όμως τα παιδιά και θέλει να κάνει πολλά, ενώ συχνά αποτελούν αυτά το βασικό του κίνητρο για να κάνει ένα γάμο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...