.

...
Σχόλια-επικοινωνία:gunaikablogspot@gmail.com



...

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ASTROLOGIA GUNAIKA DIDYMOS


Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου των Διδύμων, είτε σαν ωροσκόπος (φυσική εκδήλωση), είτε σαν Ηλιακό ζώδιο (ημερομηνία της γέννησης) αναδεικνύουν ένα άτομο με ευλυγισία και εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά.
H διπολικότητα των Διδύμων θα εκφραστεί στην Γυναίκα-Δίδυμο και θα είναι ανήσυχη, αβέβαιη, περίεργη, λογική και έξυπνη. Γεμάτη ενδιαφέροντα, θα πλήττει αφόρητα με την ρουτίνα και δεν θα μπορεί να μένει στατική σε ό,τι τραβά την προσοχή της. Κατά συνέπεια, θα είναι ένα άτομο πολύ κοινωνικό, ευπροσάρμοστο, προσιτό, αλλά με αρκετή ανεξαρτησία, από την φύση της.
Στα αισθηματικά της θα κινείται με την ίδια περιέργεια, θα της αρέσει να είναι επικοινωνιακή και θα θεωρεί την αγάπη σαν μία γέφυρα επαφής με τους άλλους (κυρίως αν έχει στο ίδιο ζώδιο την Αφροδίτη). Οι έρωτες θα πρέπει να διατηρούν την δροσιά της πρώτης νιότης, ίσως να μοιάζουν στον πρώτο εφηβικό της αγαπημένο.
Αν και ευχάριστη στην συντροφιά, μπορεί να φανεί λίγο ψυχρή, καθώς είναι δυνατόν να αποστασιοποιείται για να κρίνει λογικά σε κάθε περίσταση.
Τα μάτια είναι σπινθηροβόλα, οι γραμμές του προσώπου εκφραστικές και συχνά περιγράφουν αισθήματα, σκέψεις, εντυπώσεις. Το βλέμμα είναι αεικίνητο, έξυπνο και κάποιες φορές πειραχτικό. Υπάρχει μία διαρκής φρεσκάδα και νεανική όψη, ακόμη και σε προχωρημένη ηλικία. Νευρικές αντιδράσεις δηλώνουν μία ζωντάνια που διαρκεί και για τον λόγο αυτό, αισθανόμαστε πως δεν μπορούμε να έχουμε για πολύ καιρό κοντά μας ένα άτομο με στοιχεία των Διδύμων στον χάρτη του.
Αν το στυλ είναι αναλλοίωτο από άλλες επιρροές, το πρόσωπο είναι στενόμακρο, λεπτή η μύτη και τα χείλη. Στα μαλλιά υπάρχει φινέτσα και άλλοτε είναι μακριά, άλλοτε κοντά σε ένα εφηβικό στυλ. Χρώματα που ταιριάζουν είναι η σκούρα βάση με ανοιχτόχρωμες ανταύγειες, περισσότερο σε χρώμα πλατίνας ή ξανθό. Πρέπει να περιποιείται το πρόσωπο με επιμέλεια, επειδή συχνά ξεχνά και παραμελεί κάποιες αρχές της. Αυτό ίσως φέρει νωρίς κάποιες ρυτίδες. Να αγοράζει προσεκτικά τα προϊόντα ομορφιάς και φυσικά να τα χρησιμοποιεί τακτικά.
Στο ντύσιμο, το στυλ είναι σαφώς νεανικό, ανέμελο συχνά, σπορ ή όταν πρέπει να παρουσιαστεί κάπου επίσημα, μπορεί να είναι ένα κουστούμι ή ταγιέρ, κλασικό με σύγχρονη όμως πάντα γραμμή.
Η βοτανολογία συνδυασμένη με την αστρολογία, μπορεί να μας δώσει συμβουλές για τα φυτά που μας ταιριάζουν, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο. Για τον λόγο αυτό σας δίνουμε τους συνδυασμούς, αν είστε γεννημένοι με τον Ήλιο στους Διδύμους αλλά με ωροσκόπο σε κάποιο από τα δώδεκα ζώδια.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...